Klubowicz on the road
-
Kapi ten link nie chodzi tup tup <!-- s:D -->
-
jakoś u mnie działa ..... <!-- s:/ -->
post kolegi Allen na FC. -
Trzeba być zalogowanym, by oglądać Nie całe forum jest dla gości <!-- s:) -->
-
Moją fabke ostatnio ustrzelił zlloty <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Haha dzis zostałem upolowany przez sid 'a ale to były nierówne szanse <!-- s:) -->
-
[quote="enemik"]Haha dzis zostałem upolowany przez sid 'a ale to były nierówne szanse <!-- s:) -->[/quote]
Jak nie równe Jadę sobie spokojnie w autobusie a tu na drugim pasie enemik jedzie Zostałeś upolowany i już się nie wykręcaj
Pozdrawiam
sid -
kierownik / kierowniczka :wstyd: <!-- s:wstyd: --> w ciemnozielonej F1 kombi ustrzelona /-y na DTS na rej SY .....
ze starą wlepą klubową - ona zwróciła moją uwagę , ja za szybko jechałem i nie przyuważyłem kto prowadzi. - pozdrawiam -
Pozdrowienia dla klubowicza w srebrnej F1 blachy SWD widzianej dziś ok 20:20 pod McDonaldem przy ul. Toszeckiej w Gliwicach, stałem jako następny do odebrania jedzenia na McDrivie, nawet mrugałem długimi <!-- s:) -->
-
[b]Stig92[/b] widziany dziś w korku na ulicy Królowej Jadwigi w okolicach dużego kościoła w DG o godz 16.38 :evil: <!-- s:evil: --> - ja na nogach po chodniku pociskałem.
-
[quote="Pulstar"][b]Stig92[/b] widziany dziś w korku na ulicy Królowej Jadwigi w okolicach dużego kościoła w DG o godz 16.38 :evil: <!-- s:evil: --> - ja na nogach po chodniku pociskałem.[/quote]
hahah trzeba było tłuc po szybie a jak klolega by się wystarczająco wystraszył powiedzieć cześć Stig
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 18-12-2011, 17:32[/i] ][/size]
pozdrowienia dla[b] guliwerkrknh[/b] który przeleciał dzis po andersa na wysokości banku BZWBK na światlach w stronę huty równo o 14:00 coprawda jeszcze nie oznakowany ale rozpoznanyps. jak lecialeś z taka prędkością jak przez światla tylko przy fotoradarze to nie najlepiej
-
uwazam na ten radar bo np.przed zaduszkami cykał fotki:)...a na ogół przemieszczam sie tamtedy spokojnie do karmnika a pozniej zeby zdazyc na zielone to dwa biegi niżej:P
-
dalej pstryka może sie pamięć zapchała ale mierzy na 100% <!-- s:) --> Pozdro
-
A Czarna Fabia RS, która stoi codziennie na parkingu pod Biedronką/Psychodnią na Heroldów w Waraszawie? TO forumowa? Codziennie ją widuję, ale właściciela/właścicielki nigdy <!-- s:D -->
-
aaa dzisiaj widzialem szanownego kolege szarą(grafitową?) F1 kombi z wlepka fcp na tylnej klapie na wysokosci lampy po lewej stronie..zawracał na agrawce ul.kocmyrzowskiej ja gniłem w korku przed przejazdem tramwajowym:)
kto taki??? -
o z opisu wygląda mi na [b]comforta [/b] i jego kolor to "szary stone" nie lubi jak sie zmienia nazwę koloru <!-- s:) -->
-
Oczywiście to ja <!-- s;) --> Specjalnie wybieram teraz dłuższe trasy podczas jazdy do pracy, żeby rozgrzać silnik do końca.
Marcel, mieszkasz gdzieś w okolicy?
-
Ja dziś w Pomorskim tak na 80% co zdążyłem zobaczyć przy dość dziarskim wyprzedzaniu ciemna F1 HB na "CG" (Grudziądz). Wlepa na tylnej, bocznej szybce i kątem oka widziane.
-
mnie to chyba nikt nie ujrzy bo jest nas tak mało w moim rejonie chyba ze będę jechać na wczasy <!-- s:P -->
-
ja na warmii i mazurach jestem sam więc sam rozumiesz hehe.
-
[quote="comfort"]Oczywiście to ja <!-- s;) --> Specjalnie wybieram teraz dłuższe trasy podczas jazdy do pracy, żeby rozgrzać silnik do końca.
Marcel, mieszkasz gdzieś w okolicy?[/quote]
haha widzisz nie tylko ja miełem problem z określeniem koloru