Klubowicz on the road
-
I znowu natknąłem się na fabke zllotego <!-- s:P --> Tam gdzie kiedyś przy wojskowych
Pozdrawiam
sid -
[b]Zygus [/b] widziany na Kocmyrzowskim równo 14 kierunek huta nawet kawałek śledzony potem wyprzedzony mrugałem awaryjnymi ale chyba nic z tego <!-- s:) -->
-
[b]Stig92[/b] widziany na ulicy Krasińskiego pod Urzędem Skarbowym w D.G o godz. 7.30 - pewno tłumaczył się z przekrętów podatkowych :evil: <!-- s:evil: -->
-
Przez ostatnie pare dni widzialem na ul. Gdanskiej srebrna fabke kombi na sanockich numerach ze zderzakiem RS i ksenonami. Czy to moze ktos z naszych?
-
..a wlasnie kogo fabka F1 przyjezdza na os.kazimierzowskie pod blok 7?? antena cb na dachu ,kombi ,rs znaczek z tyłu z produ na ksenonie ,kolor coś w szary albo 'szary stone' <!-- s:P -->
klubowa?? bo wydawalo mi sie ze fcp widzialem z tyłu -
Szary stone to comfort CB to enemik bądź MirekS.... ale żaden nie ma znaczka RS <!-- s:P -->
W ogóle to w mojej okolicy jakiś wysyp Fabianek. Upolowałem 2 RSki ( czarne ) , RSLine ( czarna )
Pozdrawiam
sid -
Moja nie ma ani CB ani xenon <!-- s;) -->
-
Ani moja <!-- s;) -->
-
Mari0 widziany na dk 88 około 14:22 jak stał w mega dobrym koreczku <!-- s:D -->
-
[b]MlodyElek[/b] widziany dzis u mnie w kuchni z moja żoną z rańca.... <!-- s;) -->
-
[quote="manii"][b]MlodyElek[/b] widziany dzis u mnie w kuchni z moja żoną z rańca.... <!-- s;) -->[/quote]
[b]manii [/b]- i Ty na to pozwalasz :szok: :kijemgo: :zdrowko: -
sid uoplowany jak wprowadzał zamieszanie na drogach i nawet nie wiedzial o tym tak był przejęty pracą <!-- s:) -->
-
Nie wprowadzałem zamieszania tylko stałem z innymi służbami w mieście i informowałem gdzie co pojedzie Nie mieszaj to faktów <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Manii widziany na podwórku sam,a potem z całą rodzinką w kuchni. Nie da się ukryć,że wpadł we własnym domu :piwo: <!-- s:piwo: -->
-
Osoba która była na spocie Żorskim i jeździ fabią na numerach SW XXXXX widziana na dk88 około 14:28
-
[b]TOMUŚ[/b] na pewno ci chodzi o osobę o ksywce [b]koleś[/b] z [b]FC[/b]
-
Może nie przeczę. Ale mamy w swoich szeregach osobę o nicku "Koleś" czy to on?
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 08-05-2012, 15:37[/i] ][/size]
Może nie przeczę. Ale mamy w swoich szeregach osobę o nicku "Koleś" czy to on? -
[quote="TOMUŚ"]mamy w swoich szeregach osobę o nicku "Koleś" czy to on?[/quote]
to ta sama osoba <!-- s --> -
Upolowałem dziś zllotego
Pozdrawiam
sid -
Tak ja [b]kapi[/b] napisał To ta sama osoba <!-- s -->