Klubowicz on the road
-
[quote="Zygus"][quote="mdr"]ul. Łąkowej o 10.00 Zygus się pojawił w okolicy ;-)[/quote]
To moj drugi dom, wiec czesto tam jestem <!-- s:D -->
A ty co porabiales w okolicy??[/quote]Kiedyś mieszkałem w okolicy, więc czasami bywam. Trochę dalej.
-
Godzina około 10.40 w niedzielę, ul. Bora Komorowskiego widziana niebieska strzała naszego [b]Zygusa[/b] <!-- s:) -->
-
Hehe ciebie nie widzialem [b]MirekS[/b], Jechales Fabka czy Frytka??
-
Czerwona strzała sunęła z przeciwka lewym pasem do szpitala wyprzedzając zawalidrogi na dwóch sąsiednich pasach <!-- s:) -->
-
hehehe
-
I znów spotkałem klubową fabkę stała na parkingu w okolicach tomexu w hucie, kolor ceglasty, kombi, na limanowskich nr rejestracyjnych. Tylko ni piernik nie wiem czyja ona jest :?: :?: :?: <!-- s:?: -->
-
hmmm, tamte okolice to raczej mam obeznane, ale o tej fabce to piersze slysze <!-- s:) -->
-
Numery nie tutejsze, więc fabka chyba gościnnie była wraz z właścicielem w kraku.
-
Pozdrowienia dla Zbyszka, widzianego w rybolu na rondzie koło dawnego PKSu
dzisiaj o 7:20 rano -
no zdawało mi się że to ty ale zapózno sie kapnołem ,jechałem z roboty. <!-- s -->
-
i mi sie w koncu udalo kogos upolowac <!-- s:D -->
Majkel, a raczej jego fabka widziana pod galeria krakowska wczoraj ok 10 :super: -
[b]Basiula[/b], [b]Zygus[/b] dzięki za pozdrowionka na prom <!-- s:) -->
-
Dzięki Mirku za pozdrowienia <!-- s:) -->
Osobiście mnie nie bylo, siostra Fabkę pozyczyła -
[b]Zygus[/b] i [b]Basiula[/b] zostaliście ostatnio zauważeni na rondzie polsadu w stronę lublańskiej około 13, jednak w ostatniej chwili i nie zdążyłem machnąć.
-
Ok 13:22 w centrum jaworzna przed przystankiem, wychodzac z biura minela mnie czarna fabka Loni <!-- s:P -->
-
dobrze [b]wolfmk[/b], niech loni wie co się dzieje z jej fabką
-
[quote="Zygus"]dobrze [b]wolfmk[/b], niech loni wie co się dzieje z jej fabką[/quote]
Aaaa.. to Loni nie jezdzi fabia ?? To by wyjasnialo czemu bylo to ruszanie z pichami ... piesi az uciekali <!-- s:D -->
-
[quote="wolfmk"]Aaaa.. to Loni nie jezdzi fabia ?? [/quote]
[b]Loni[/b] w anglii.
-
Niebieska fabiula [b]Zygusa[/b] widziana na pilotów późnym popołudniem. Trąbiłem, machałem chyba byłem widziany <!-- s:) --> .
-
tak tak widziałem cię mirku, nie zdążyłem ręki wyciągnąć żeby ci odmachać <!-- s:D -->