Klubowicz on the road
-
[quote="enemik"][quote="Puti78"]Enemik wyprzedzony :hyhy: na Bora - Komorowskiego w sobotę o 10.30, trochę przekroczyłem prędkość <!-- s;) -->[/quote]
Uwaga Uwaga bo dawno mnie tu nie było nawet dostałem parę PW to już nie jest moja fabia od 2 lat nie mam jej czerwona F1 KRA ..138 już nie jest moja niestety mimo zapewnień nowego właściciela nie pozbył się klubowych oznaczeń a co gorsza nie zawitał i nie ujawnił się u nas na forum ....[/quote]
Ja codziennie widzę fabkę enemika, jej właściciel pracuje ze mną w jednej firmie. Namawiałem go do wstąpienia w szeregi FCP jednak on ma teraz inne obowiązki, mały dzidziuś itp. także raczej go tu nie zobaczymy, jednak fabka dalej będzie jeździć w barwach FCP.
-
Ja z postu Mirka zrozumiałem że osoba jeżdżąca fabcią od enemika jest dzidziusiem <!-- s:D -->
-
Dzieki za miłe pozdrowienie na światłach pod Ogrodem Botanicznym we Wrocławiu od Kolegi w F2 DW 48... (jak dobrze pamietam).
Oby wiecej takich spotkan <!-- s:) -->
PS. Ja we Wro juz od 5 lat ale blachy ciągle SO
-
[quote="Voytaz"]kolega [b]pietrass[/b] przyłapany wczoraj na Toszeckiej, dogoniony na wysokości skrętu na DK88 przez chwilę jechaliśmy obok siebie, ale chyba mnie nie poznałeś, albo pomyślałeś gdzie ten idiota się pcha <!-- s:) -->[/quote]
Długo się zastanawiałem wtedy czy coś nie tak z moim autkiem, teraz dopiero znalazłem o co chodziło :hurra:
-
Jesteśmy z jednego miasta a jeszcze Ciebie nie spotkałem <!-- s:/ -->
-
wszystko wskazuje na to, że nie mieliśmy szczęścia.
Najczęściej jestem w okolicach ul. J. Śliwki, os. Milenium czasem os. Kopernik od ul. Toszeckiej,
ostatnio często przemykam z Gliwic do Zabrza staram się wykorzystać 88, A1 i DTŚ.
Na autku mam nalepkę z tyłu i na tylnych drzwiach na szybce tylnej, ramki nie zmieniłem, ale kończy mi się gwarancja więc
skończy się też jeżdżenie do Lelka pewnie (wszyscy polecają mi serwis na Łabędzkiej i chyba się tam przeniosę. -
Przez J. Śliwki się nie da przejechać . ostatnio tam na kole jechałem i prace tam jeszcze potrwają . Ja będziesz jeździł na Łabędzką to może częściej Cię będe widział <!-- s:D --> .
Ja mam tylko na zadku (na szybie) . -
E tam nie przejezdna, tylko na portową i do centrum nie przejedziesz ale część jest otwarta. Pocieszam się tym, że zgodnie z planem niedługo mają otworzyć Śliwki, a zamknąć Sienkiewicza (co już mnie mniej cieszy, ale przetrzymamy i to widać powoli efekty, bo Gliwice się powoli odkorkowują). Na łabędzkiej bywam teraz rzadko, robiłem zakupy w Tesco zanim zamknęli Portową.
-
[color=#40BF00][b]Greg[/b][/color] widziany na Andersa około 5:26 <!-- s:) -->
-
W końcu ustrzeliłem jakiegoś FCP <!-- s:) -->
W niedziele w Ulinie Wielkiej (lub Małej - małopolska) namierzyłem zieloną F1 hb z naklejką FCP na klapie (tablica KMI ... - jak dobrze pamietam)
Pozdrawiam -
A ja widuję ostatnio więcej Fabek 1 RS w Krakowie <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Koleś widziany w sobotę na dk 88 na moście koło Kopernika w Gliwicach około 11:27 <!-- s:) -->
Dobrze się wyprzedzało -
Wroni widziany na łabędxkiej koło 16:45 <!-- s:) -->
Fapia widziana w czwartek 13.10 mojej ulicy w Gliwicach
-
[quote="sid"]A ja widuję ostatnio więcej Fabek 1 RS w Krakowie <!-- s:D -->[/quote]
No, teraz sie zacznie....tapatalk
-
[color=#FF4040][b]Sid[/b][/color] widziany w Iławie w czarnej RSce <!-- s;) -->
-
[quote="dr O."][color=#FF4040][b]Sid[/b][/color] widziany w Iławie w czarnej RSce <!-- s;) -->[/quote]
i w Gliwicach też.... co za zbieg okolicznościtapatalk
-
Widziany MirekS!
Pozdrawiam
sid -
Potwierdzam, a SID widzę już ma dwie towarzyszki <!-- s;) -->
-
[quote="MirekS"]Potwierdzam, a SID widzę już ma dwie towarzyszki <!-- s;) -->[/quote]
I to jakietapatalk
-
Jakieś dwie kotki ? :lol: :mrgreen: <!-- s:mrgreen: -->