Klubowicz on the road
-
Wczoraj w Sosnowcu na Koszalińskiej widziałem F1 Kombi Sportline (podejrzewam że to mógłbyc kolega: mattuszycki),
a póżniej koło 20:00 na A4 Katowice - Wrocław przez jakiś czas jechałem sobie z jakąś sympatyczną F1 kombi. -
Tomi_81 - widziany koło sądu w Gliwicach na Kościuszki około 14:13 . Ale jakoś leniwie ruszał do przodu <!-- s;) -->
-
sid upolowany firmową furą na rondzie Dywizjonu 308 obtrąbiony ale że nie fabią :hyhy: <!-- s:hyhy: --> to załapał pod koniec pracy i po sms'ie
-
Dziś 14:45 w Sosnowcu na ul. Zaruskiego widziałem czerwoną Fabię sedan z naklejką FCP nad lewą przednią lampą <!-- s:) -->
-
Błękitna Fabia na tablicach SGL i ramkami FCP namierzona przy wjeździe do NGK Ceramics w Gliwicach, do kogo należy to autko?
A propos, parę razy jechaliśmy jeden za drugim <!-- s;) --> -
Dzisiaj (niedziela 7 kwietnia) czerwona fabia II widziana ok godz 17.20 w Mysłowicach nr rej: [b]SJ XXX56[/b] wlepka na szybie w lewym rogu pod wlepką fabiaclub.pl <!-- s:) -->
-
To nie Zecke?
-
[quote="Vlido"]To nie Zecke?[/quote]
No właśnie tak mi się wydaję ale pewności nie mam <!-- s:P -->
-
Dziś (18.04) po godzinie 17 > Skoczów, widziana niebieska F1 HB wydaje mi się, że była vlepka na klapie.. ale głowy nie dam na tablice nie zwróciłem uwagi więc nie wiem skąd kolega był <!-- s;) -->
-
Wojol ustrzelony w Pt. na światłach w Chebziu - jakby nie wydech to nie zwróciłbym uwagi :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
stałem na zjeździe na DTŚ ( kier. Katowice) -
Pzdr dla klubowicza z srebrnej F1 widywanego czesto na parkingu wielopoziomowym w wawie przy ul. Książkowej.
-
[quote="kapi"]Wojol ustrzelony w Pt. na światłach w Chebziu - jakby nie wydech to nie zwróciłbym uwagi :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
stałem na zjeździe na DTŚ ( kier. Katowice)[/quote]Nie zaprzeczam. Dziwne, że ja Cie nie widziałem bo wypatruje sam twojej octavi
-
[color=#00FF00][b]Tomi_81 [/b][/color] widziany na Łabędzkiej w Gliwicach około 14:12.
Tomku , w aucie się nie śpi tylko jedzie, a jak się nie da to się myśli co i jak tu <!-- s;) -->
[size=50]to był żart [/size] -
Tomuś wpuszczony dziś na 1goMaja w rudzie śl. Przed rondem obok plazy.
To sem ja w tej srebrnej OII. Pozdrawiam.
-
tak się dziwnie przyglądałem w to lusterko a le po chwili myślę to chyba kolega Kapi.
Dzięki Kapi że mnie wpuściłeś bo bym stał tam a wiesz jak to ludzie z innego miasta
Pozdrawiam Cię <!-- s:) --> -
Fabia BlackLabel widziana dzisiaj w Bytomiu( jak się nie mylę pod komisariatem).
-
Zgadza się, mieszkam obok ;D
-
[color=#40FF00][b]Mir utg[/b][/color] widziany na c.h.arena w Gliwicach około 12:45 <!-- s:) -->
-
sid upolowany w pracy jak się opier...... <!-- s:) --> i jakieś zdjęcia robił
-
hahaha :haha: <!-- s:haha: -->
Gdzieś musi sobie odpocząć