Klubowicz on the road
-
20.09.2012 - widziana fabka zllotego Ale się okazało że to nie on kierował :szok: <!-- s:szok: -->
Pozdrawiam
sid -
Wczoraj widziałem fabię srebną klubową z fcp na olkuskich tablicach (kol xxxx) na kochanowskiego w gliwicach około 16:45 <!-- s:) -->
-
10.10.2012 ok. godz.15:30 we Wrocławiu na ul.Nowowiejska - widzilalem Czarną Fabie 1 kombi z przyciemnianymi szybami z blachami WX - wyglądała jakby właściciel mógł należeć do FCB.
A tak przy okazji tego że wczoraj przekroczyłem 100tyś, to normalnie mam wrazenie ze skody fabie 1 kombi postanowily to ze mną świętować na ulicy Nowowiejskiej - w ciagu jakis 3minut przewineły się 4 fabianki <!-- s -->
-
19.10.2012 - Kraków al. 29 Listopada - Dopadłem Zygusa, Dopadłem Zygusa Obtrąbiony, wymrugany Odmachał i chyba poznał <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid -
Ciekawe czy mnie znajdziesz teraz <!-- s:P -->
-
[quote="comfort"]Ciekawe czy mnie znajdziesz teraz <!-- s:P -->[/quote]
To[b] Twe[/b] srebro to SW czy zwykłe combi?
-
Faktycznie są 2 wersje kombi, dopiero teraz zauważyłem <!-- s;) --> To moja jest ta zwykła, z tego co widzę SW powinna mieć srebrne relingi i szklany panoramiczny dach.
-
to ten 407 ?
-
Nie, nie. To jest model 307, który występował w 2 wersjach, zwykłej break i wersji SW. Różnice zewnętrze są małe i sprowadzają się do tych 2 rzeczy co wymieniłem. 407 to auto o oczko wyżej, klasa średnia.
-
a na małej fotce to nie poznałem... kiedyś miałem możliwość przejażdżki 407 SW . Przyjaciel miał. Za dużo elektroniki, za dużo awarii... blee
-
Mam wgląd w faktury napraw od momentu kupna przez 1-go właściciela i co ciekawe z elektroniką nie było dużo problemów. Wyposażenie elektryczne jest bardzo bogate, z ciekawości sprawdziłem każdą funkcję tego auta i działa bez zarzutu:)
-
widać, nie zawsze nowszy model to lepszy <!-- s:) -->
-
Comfort jest jeszcze jedna i najważniejsza różnica SW jest 7-osobowe, ma 3 rząd foteli - niestety była to opcja nie standard, ale same fotele bo przygotowanie mają wszystkie.
Ale kończmy to bo odeszliśmy od tematu klubowicz on the road.
-
[quote="MirekS"]Ale kończmy to bo odeszliśmy od tematu klubowicz on the road.[/quote]
ja już zacierałem rece na bananki :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
EOT.
-
kto wczoraj na lublanskiej obmrugal bo nie poznałem. szczegóły szary stone ht na KBC jak dobrze zapamiętałem ps nie ładnie tak przez stacje przelatywac <!-- s:) -->
-
To byłem ja Miałem tankować, ale się rozmyśliłem <!-- s:D --> A numer KGR
-
no miałem pisać lub KGR nie zapamiętałem POZDRAWIAM
-
Dziś na Grochowskiej w Krakowie ( nie wiem o której godzinie, ale napewno przed południem) widziałem klubową czerwoną fabię kombi. Niestety jeszcze klubowiczów nie znam osobiście, ale z tyłu zauważyłem ramkę klubową :luka: <!-- s:luka: -->
-
a trochę po 11 było uwielbiam 1listopada bo nigdy nie mam miejsca pod domem( 3a) tylko musze szukać miejsca po całej okolicy <!-- s:) --> pozdrawiam
-
Kolega Bagsiu widziany wczoraj we Wodzisławiu Śl. około 14:32.