Klubowicz on the road
-
pozdrowienia dla wood 'a. z ronda mogilskiego
-
K0_VOITH widziany na rondzie Dywizjonu 308 o 12:37 w pomarańczowym FH12 <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="enemik"]pozdrowienia dla wood 'a. z ronda mogilskiego[/quote]
Dziękuję, ja również pozdrawiam <!-- s:) -->
-
HEJKA WSZYSTKIM <!-- s:) -->
Dzisiaj Kolega Tomi_81 widziany na Kościuszki w Gliwicach około 12:05 . Upolowany :super: -
[quote="sid"]K0_VOITH widziany na rondzie Dywizjonu 308 o 12:37 w pomarańczowym FH12 <!-- s:P -->[/quote]
Hmmm na pewno to ja byłem? We wtorek 20-go jeździłem Kijanicą.
ostatnie dni to można mnie było wypatrywać w rodzimej produkcji 1142 z mechaniczną mietłą
Aż się boję, co będzie w poniedziałek
-
Ja się ostatnio często widuje w okolicach Almy na Pilotów z kierowniczką srebrnej F1 z FC
Pozdrawiam
sid -
Ustrzelony Enemik na Rondzie gen. Maczka ok 14:20 <!-- s:P -->
-
czym się tajniaczyłeś że nie widziałem pisz że pod wandą bo zmusiłeś mnie do zastanowienia które to rondo <!-- s:P -->
-
[quote="enemik"]czym się tajniaczyłeś że nie widziałem <!-- s:) -->[/quote]
Dicą jechałem Marii Dąbrowskiej, dojeżdżałem do Andersa dopiero jak mi mignąłeś
[quote="enemik"]pisz że pod wandą bo zmusiłeś mnie do zastanowienia które to rondo [/quote]
I o to choo-dziło
-
[b]sid [/b]widziany dziś na wysokości os.Zgody firmową furą <!-- s:) -->
-
Czerwona Fabka nr rej KR 5...V o ile dobrze pamiętam. Obtrąbiona i obmrugana światłami awaryjnymi na ulicy Opolskiej w Krakowie.
-
powiedz mi taką rzecz czy czerwone kombi z białą wlepą KR 5004V jak tak to moja była fabka zresztą dziś ją widziałem na nowohuckiej
-
więc zwracam się z uprzejmą prośbą gdyby ktoś widzial czerwone kombi z białą wlepą KR5004V to fabka nie jest już klubowa przynajmniej nowy nabywca jeszce nas nie zaszczycił swoją obecnością
-
[quote="enemik"]więc zwracam się z uprzejmą prośbą gdyby ktoś widzial czerwone kombi z białą wlepą KR5004V to fabka nie jest już klubowa przynajmniej nowy nabywca jeszce nas nie zaszczycił swoją obecnością[/quote]
czyli co kamieniami w niego <!-- s:D --> -
Precz z chamstwem :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
[quote="enemik"]powiedz mi taką rzecz czy czerwone kombi z białą wlepą KR 5004V jak tak to moja była fabka zresztą dziś ją widziałem na nowohuckiej[/quote]
Własnie tak myślałem, że to Twoja Fabka tylko kierowca jakiś inny był <!-- s:) --> szczerze to nie pamiętam czy odmrugał (na pewno nie odtrąbił) czy nie ale siadł na parę sekund na tył mojego auta a później się rozjechaliśmy w odrębnych kierunkach.
-
Jak Go będziecie gnębić to na pewno tu zawita. Pytanie z jakimi zamiarami <!-- s:P -->
-
Wojtek w sumie racja. <!-- s:) -->
-
Wczoraj w Gliwicach około 15-16 widziany 1.4-16v Michał
-
Tak jest kręciłem się w tych godzinach <!-- s:D -->