Klubowicz on the road
-
Chyba w zeszły piątek na ul. Mogilskiej, za wiaduktem, był spory korek. Nagle na lewy pas chciała wjechać zielona fabia ze znaczkiem FCP. Oczywiście wpuściłem klubowicza
-
No i takie zachowanie sie chwali. <!-- s -->
-
Hehe ciekawe czy klubowicz o tym wiedział :?: <!-- s -->
-
[quote="MirekS"]Hehe ciekawe czy klubowicz o tym wiedział :?: <!-- s -->[/quote]
Pewnie nie, ale miał dość łatwą rejestrację.
-
Chwali się takie postępowanie :padam: <!-- s:padam: -->
a czy miała przyciemnione szyby? i byla to wersja HB? :zdrowko: -
[quote="trybka"]Chwali się takie postępowanie :padam: <!-- s:padam: -->
a czy miała przyciemnione szyby? i byla to wersja HB? :zdrowko: [/quote]HB, ale nie pamiętam szyb. Zawracał w stronę Mogilskiego.
-
A ja dzisiaj widziałam Naszego [b]Wolfika[/b] jak wyjezdzał z ul. Mostowej w Jaworznie :super: chciałam mu pomachać ale bardzo był skoncentrowany na drodze :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
[quote="Loni"]A ja dzisiaj widziałam Naszego [b]Wolfika[/b] jak wyjezdzał z ul. Mostowej w Jaworznie :super: chciałam mu pomachać ale bardzo był skoncentrowany na drodze :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Taaaa.. widzialem Cie droga klubowiczko widzialem a wlasciwie tyl.. Twojej fabii i bylem ciekaw czy napiszesz cos na forum hehe pozdrawiam
-
[quote="wolfmk"][quote="Loni"]A ja dzisiaj widziałam Naszego [b]Wolfika[/b] jak wyjezdzał z ul. Mostowej w Jaworznie :super: chciałam mu pomachać ale bardzo był skoncentrowany na drodze :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Taaaa.. widzialem Cie droga klubowiczko widzialem a wlasciwie tyl.. Twojej fabii i bylem ciekaw czy napiszesz cos na forum hehe pozdrawiam [/quote]
... hehehe a mnie mignął Twoj grilek
-
Dziś rano jadąc przez osiedla Nowej Huty, na Żeromskiego, stała zaparkowana niebieska Fabia, z niebieskimi oklularkami, z niebieska folia i naszymi klubowymi ramkami tablic - Zyguś to chyba Twoja :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="trybek"]Dziś rano jadąc przez osiedla Nowej Huty, na Żeromskiego, stała zaparkowana niebieska Fabia, z niebieskimi oklularkami, z niebieska folia i naszymi klubowymi ramkami tablic - Zyguś to chyba Twoja :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->[/quote]
Tak, tak to moja Fabka. A co cie sprowadzilo w te straszne okolice??
-
To ja się też pochwalę.
Już kilka razy mijałem się z Kaczorem u mnie w Pelplinie lecz Kaczor kierował czymś większym... :ups: <!-- s:ups: -->
-
No to mi sie podoba, ze klubowiczowe spotykaja sie rowniez na drodze. Nie jest nas tak malo, jak by si ewydawalo :super: <!-- s:super: -->
-
Co sobotę z samego rańca podrzucam Mamę do szkoly - jeszcze sie doszkala <!-- s:P -->
Lecąc przez most na Rybitwach to w 15 min jestem w Twoich okolicach - teraz remont Klasztornej wiec troszke dluzej sie jedzie, ale powiem ci ze bardzo lubie jezdzic po hucie - jakby centrum Krakowa mialo takie rozwiazanie ukladu ulic zapewne mielibysmy mniej koreczkow... -
Oj nie jest tak rozowo. W szczytowych godzinach korki sie robia rowniez i tutaj
-
Niebieska fabia widziana na... ul. Łąkowej o 10.00 Zygus się pojawił w okolicy
-
To na pewno nie byłem ja, więc zostaję [b]Zygus[/b]
-
nie dublowac tematow :!: juz istnieje temat "kluboiwcz on the road" <!-- s:P -->
-
gdzie ci adnimi i inni .........bajzel ze asz strach , w tych postach :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
[quote="mdr"]ul. Łąkowej o 10.00 Zygus się pojawił w okolicy ;-)[/quote]
To moj drugi dom, wiec czesto tam jestem <!-- s:D -->
A ty co porabiales w okolicy??