Klubowicz on the road
-
[b]manii[/b], bo jak sie ma 160 na budziku to sie patrzy przed siebie a nie na boki <!-- s:P -->
-
nie mogłeś bo po tajniaku jechałem w peżocie <!-- s:P -->
-
[quote="Zygus"]nie mogłeś bo po tajniaku jechałem w peżocie [/quote]
to nie machales :hyhy: bys sie wstydzil :wstyd: <!-- s:wstyd: --> -
nie było czasu
-
Widziana w warszawie na ul. Marsa ok godz 13.10 srebrna kombianka [b]WY 01XXX[/b].( posiadam odpowiednia dokumentację foto)
Pozdrowionka. -
Dziś na Wiślickiej na skrzyżowaniu, srebrna fabia KRA z naklejką na klapie. Niestety nie wiem kto to, albo nie mogę w tej chwili skojarzyć, widziałem tylko tył fabki. <!-- s:D -->
-
W Sobote na Słowackiegow Gdańsku - Fabia z naklejka FCP o rej. CGD ..... - pozdro dla kierowniczki :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
pozdrowienia dla ciemnozielonej F1 Hatchback widzianej dziś o 15.16 na os. Kościuszkowskim na parkingu przed bankiem nie zidentyfikowałem jeszcze czyja i jeszcze pozdrowienia dla [b]Zygusia[/b] ostatnio usiłowałem Ci pomachać ale chyba nie widziałeś oczywiście w NH <!-- s:) -->
-
[b]enemik[/b], ciemnozielona to była fabka byłego już klubowicza Krafta, teraz jest w innych rękach, ale jeśli oznakowana <!-- s:D -->
Niestety nie widziałem cię, ale dzięki za pozdrowienia -
Pozdrowienia dla kolegi z F1 HTB zloty-metalik (lub jasny bez jak kto woli ) na KR widzianego dzis na Bora Komorowskiego jak skręcał w Dtella Sawickiego o godzinie 13
-
[quote="Zygus"]Dziś na Wiślickiej na skrzyżowaniu, srebrna fabia KRA z naklejką na klapie. Niestety nie wiem kto to, albo nie mogę w tej chwili skojarzyć, widziałem tylko tył fabki. <!-- s:D -->[/quote]
dzięx
to teraz już wiesz kto -
Bardzo często na terenie Gdańska widzę bardzo ładną Fabię I HTB w kolorze czerwonym na pięknych 16 z ciemnymi szybkami - ma wlepkę i...serdecznie pozdrawiam właściciela.
-
[b]Wojtas[/b] czy to [b]Twą[/b] fabkę widziałem w piątek około 14.35 na opolskiej w kraku :?: <!-- s:?: -->
Jechałem z przeciwka i w pewnym momencie mignęła mi się podobna do Twej, niestety przejeżdżający tir uniemożliwił mi dokładne sprawdzenie, a tam 6 pasów i jeszcze barierka w środku. -
Zaparkowana 13.05.2010 ok godz 18.oo przy rondzie ONZ.
[url=http://img709.imageshack.us/i/onzj.jpg/][img]http://img709.imageshack.us/img709/6639/onzj.th.jpg[/img][/url] -
przyznac sie kogo [b]koko[/b] wylookal <!-- s:) -->
-
22.05.2010 czarna HTB z gładką klapą KCHxxxx widziana w Katowicach na parkingu obok Hotelu Cubus (parking przy biedronce) - czyje to autko ? pozdr dla kierownika / kierowniczki <!-- s:) -->
-
No to ja się przyznaje że to moje autko tylko nie ja osobiście tylko moja siostra <!-- s:) -->
-
przyznać się czyja ciemnozielona F1 HB stoi na czyżynach a konkretniej okolice Dywizjonu ?? bo Ktoś koło mnie mieszka tylko nie moge wyczaić kto czy to Była fabka naszego byłego klubowicza ? jak pisał Zyguś czy może włożycz karteczke z ponownym zaproszeniem na forum <!-- s:D --> ?
EJ PANIE i PANOWIE przyznac się jednak kto jezdzi ta ciemnizielonym HB bo nie mam juz zwidów koło mnie były dwie zielone HB jedna KOL....... a druga KR.....J jedna jest byłego kolegi a druga czyja ? przyznawać się kto to jest i w końcu ujawnić czy może byli klubowicze co posprzedawali ciemnozielone HB ?
-
A ja chciałbym pozdrowić właściciela srebrnej F1 KR 5**** widzianej na Stella-Sawickiego 23.05.2010 około 18:20 .
Pozdrawiam
sid -
[b]enemik[/b], ciemnozielona fabka byłego klubowicza Krafta stoi nieraz w hucie, ale bliżej kazimierzowskiego chyba, naprzeciw dh wanda, pod szkołą budowlanką chyba. Jeździ nią starsza Pani o ile dobrze pamiętam.