Klubowicz on the road
-
Wczoraj, tj. 7.08.2012, godzina przed 16, Kraków, Powstańców Wielkopolskich w kierunku Wielickiej/Powstańców Śląskich ktoś śmignął środkowym pasem Fabką z klubowymi ramkami pod blachy, lepy nie stwierdzono/nie zauważono. Blachy zawierały co najmniej trzy cyfry 4 lub 7, KRakowskie. Kto to? <!-- s:P -->
-
Dzisiaj, około godziny 18, na Goduli przejechała srebna fabia z rowerem na dachu. Pod napisem Fabia miała malutki napis FCP. Któż to? ;>
-
Niedziela - [b] dr O[/b] widziany w Trupl City <!-- s;) -->
-
jak Ty mnie tam znalazłeś <!-- s;) -->
-
Widziałem w sobotę zdona i dr O. w mieścince Trupel
Pozdrawiam
sid -
W Krakowie pojawiła się kolejna F2RS, tym razem czerwona
Pozdrawiam
sid -
A ja dziś spotkałem się na krakowskich drogach z [b]enemikiem[/b] <!-- s -->
-
jakich drogach to chodnik był :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
No niech będzie, dokładnie to wjazd :hyhy: <!-- s:hyhy: --> , ale 20 min wcześniej to już byłeś na drodze jak nic.
P.S. Wtrącę tu dwa słowa odnośnie klimy, z ciekawości sprawdziłem i u mnie wentylatory startują na I bieg po 26 sekundach od załączenia klimy.
-
czyli wszystko ok tak powinno być <!-- s:) --> u mnie też kolo 20 sekund
-
Dzisiaj około 15 widziana fabia 1 w kombiku. Rejestracja SL 70xxx na chebziu (na rondzie, zjazd ze średnicówki)
-
Pozdrowienia dla kierownika niebieskiego htb na gliwickich blachach zaparkowanego dziś ok 13:15 na parkingu między Biprohutem a Prokuraturą Gliwicką, numerów nie pamiętam, ale blachy FCP były chciałem zaczekać na kierownika ale akurat szedłem z ciepłym jedzeniem z Qchni <!-- s:D -->
-
Chyba chodzi tu o Mari0 . Poza tym mógłbyś na niego strasznie dłłuuugo czekać <!-- s:) -->
Bo moja ma tylko naklejkę
-
Nie, nie, mari0 ma inny kolorek fabki i fele 17', a ta stała zdaje się na stalówkach lub czarnych alumach
-
Kolega Mari0 widziany około 16:13 na światłach koło Opla . był jakoś dziwnie zagadany i nie widział ja mu światłami migałem <!-- s;) -->
Widzani byli też koledzy z fc :- pierwszy z Katowic (sk xxxxb) o około 14:23 na dk 88
- drugi z Gliwic (sg xxxxg) o około 16:11 koło Opla
-
[quote="TOMUŚ"]- drugi z Gliwic (sg xxxxg) o około 16:11 koło Opla[/quote]
To chyba byłem ja <!-- s:D --> srebrne kombi F1 z ciemnymi szybami? -
Dziś około 10:40 Widziana fabka zielona,klubowa na numerkach KWA(XXXXX) Przy Castoramie w Oświęcimiu. Pozdrawiam <!-- s:) -->
-
[quote="TOMUŚ"]Kolega Mari0 widziany około 16:13 na światłach koło Opla . był jakoś dziwnie zagadany i nie widział ja mu światłami migałem <!-- s;) -->
Widzani byli też koledzy z fc :- pierwszy z Katowic (sk xxxxb) o około 14:23 na dk 88
- drugi z Gliwic (sg xxxxg) o około 16:11 koło Opla[/quote]
Ten z Katowic to ja A propo Tomek spotkaliśmy się kiedyś na spocie tym krajoznawczym po gliwicach
-
właśnie stąd pamiętam tą fabie . to był spot xxl <!-- s:D -->
-
[quote="TOMUŚ"]właśnie stąd pamiętam tą fabie . to był spot xxl <!-- s:D -->[/quote]
dokładnie ten spocik