Klubowicz on the road
-
tak zgadza się Rano to ja ale MIrek niestety 25 nie mogła to byc moja fabia bo ani ja ani nikt nie jeździł po południu
ale I ja Upolowałem dziś w Skale o 12.55 pod sklepem ogólnospożywczym na Olkuskiej niebieską F1 w kombi na KRA....... z białą wlepą na klapie i jak dobrze zauważyłem ziemniaczkami wrzuconymi na tylne siedzenia <!-- s:) -->
-
czyli tak zwana dziadkowa <!-- s:D -->
-
[quote="enemik"]MIrek niestety 25 nie mogła to byc moja fabia bo ani ja ani nikt nie jeździł po południu
[/quote]W takim razie jest to ta druga red combi co raz ją już widziałem pod kościołem na dobrego pasterza. Ciekawym kto to w takim razie, emblematy FCP ma, a na forum go brak.
-
Auto [b]Stig92[/b]a widziane dziś na ulicy Wojska Polskiego ok godz 12. Prowadziła jakaś kobieta... <!-- s:) --> a także
czerwona F1 kombi z wlepką FC rej. SD 8...1 widziana w niedzielę 1.07.2012r na parkingu przy Pogori III na ulicy zakładowej - nie wiem kto to bo, nie jestem zarejestrowany w klubie FC. -
20.07.2012 Piaseczno-W-wa ul.Puławska ok godz 12.oo
[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=7ec2747fb19ac298][img]http://images41.fotosik.pl/1668/7ec2747fb19ac298m.jpg[/img][/url]
-
To chyba Wojtasa
-
[quote="nicram"]To chyba Wojtasa[/quote]
Nie chyba tylko na pewno <!-- s:D -->
Pozdrawiam.
-
Zdecydowanie on.
Kurczę jaka inwigilacja, nawet foto trzaśnięte <!-- s:P --> -
Pewka, że to nasz Prezes Ale po "mugenie" i po białych kloszach poznałem też hehe :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
23.07.2012 po godzinie 17 , żółta jajecznica guliwera widziana pod ASO <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Fabia sedan KR24..T widziana wczoraj w Zabrzu na stacji LUK OIL po godz. 21. Oczywiście z ramkami FCP:D
p.s. fajne felunie:) -
[quote="sizzla89"]Fabia sedan KR24..T widziana wczoraj w Zabrzu na stacji LUK OIL po godz. 21. Oczywiście z ramkami FCP:D
p.s. fajne felunie:)[/quote]To żeś mnie wyczaił a godzine wczesniej skonczylem montowc glosniki na tyl. A co do felg seria :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
A mieszkam w okolicy, gdzie tankowałem na mojej ulubionej stacji <!-- s;) --> I jak wyszło montowanie na pułki czy fabryczne miejsca... nie wiem jak to w sedanch tam jest ....
-
I znów spotkałem czerwone kombi z ciemnymi szybkami na prądniku tym razem stało zaparkowane, przyzanć się kto to krąży ciągle koło mnie nr rej. KR 500 ..
-
no ja ja tym razem to ja .... 4V i najprawdopodobniej była to środa zgadza się <!-- s:D -->
-
No [b]enemik[/b], a znów myślałem, że to to tajemnicze red kombi bliżej nieznanego klubowicza.
-
Trzeba chyba zrobić jakąs nagonkę na to combi
Mnie ostatnio obtrąbił Enemik, skojarzyłem dopiero jak skręcił <!-- s:P -->
-
Wojtek co ściemniasz wcześniej awaryjkami mrugnąłeś <!-- s:) -->
-
[quote="enemik"]Wojtek co ściemniasz wcześniej awaryjkami mrugnąłeś <!-- s:) -->[/quote]
No mrugnąłem bo skojarzyłem Fabie, ale dopiero jak skręciłeś to skojarzyłem że to Ty
-
aaaaa no to ok <!-- s:D -->