Klubowicz on the road
-
W wyniku pomyłki mojej uroczej pilotki trafiłem na F1 kombi z logo FCP w okolicy Ronda Hipokratesa [krk], ok 19:00
-
Ano na mnie A zastanawiałem się kto to mi się tak przygląda <!-- s:D -->
A przyglądałem się Twojej fabce ale żadnych oznakowań klubowych nie znalazłem, więc myślałem że to nie nasz.
-
sid upolowany na końcówce 152. przejechałem 2 razy ale niestety nie widział bo pracował. pozdro
-
[quote="enemik"]sid upolowany na końcówce 152. przejechałem 2 razy ale niestety nie widział bo pracował. pozdro[/quote]
Trzabyło Go otrąbić, może by się obudził <!-- s:P -->
-
MirekS widziany o 16.27 stojacy na światłach na rondzie barei obtrabiony. wolany na CB ale bez oddzewu. strasznie zamyslony pozdrawiam <!-- s:) -->
-
[quote="TOMUŚ"]Mari0 widziany na dk 88 około 14:22 jak stał w mega dobrym koreczku <!-- s:D -->[/quote]
O 14:22 to ja zawsze grzecznie w pracy siedzę
-
taa , taa, . O 14:22 siedzisz w pracy a na blauce stoisz w korku . Wtedy Cię sczaiłem chyba seicentem (jak się nie mylę ale zawsze się mogę mylić ) <!-- s:D -->.
sssasasa i troskliwe misie -
[quote="enemik"]MirekS widziany o 16.27 stojacy na światłach na rondzie barei obtrabiony. wolany na CB ale bez oddzewu. strasznie zamyslony pozdrawiam <!-- s:) -->[/quote]
Hehe, no nie słyszałem bo miałem głośniej radio puszczone.
Natomiast dziś pod kościołem o 12 stała za mną na parkingu czerwona fabka kombi, byłem yariskom, zorientowałem się dopiero gdy zobaczyłem jej tył z logo FCP - kto to był? Przyznać się.
-
[b]Olo [/b]widziany w Iławie między 16:30, a 18:02 <!-- s;) -->
-
[quote="MirekS"][quote="enemik"]MirekS widziany o 16.27 stojacy na światłach na rondzie barei obtrabiony. wolany na CB ale bez oddzewu. strasznie zamyslony pozdrawiam <!-- s:) -->[/quote]
Hehe, no nie słyszałem bo miałem głośniej radio puszczone.
Natomiast dziś pod kościołem o 12 stała za mną na parkingu czerwona fabka kombi, byłem yariskom, zorientowałem się dopiero gdy zobaczyłem jej tył z logo FCP - kto to był? Przyznać się.[/quote] hmmm czerwone kombi pasuje do mnie ale napewno to nie ja bo doiero wstałem po nocce która spędziłem w trasie
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 29-05-2012, 07:17[/i] ][/size]
pozdrowienia dla anubisa. i proszę sie nie śmiać ja tak zalałapuje jak dosypiam. -
pierwsze hmmm ta naklejke kojarze hmmm.a kij dalej śpię:). ty Przecież już wiem kto. olsnienie . Co Ty tak wcześnie przecież Ty z drugiej strony bardziej byś jechał z domu dlatego też się nie spodziewałem i proszę się nie śmiać jak jadę szybciej to się przebudzam a jak się slimacze to idealnie można dospac <!-- s:) -->
-
Kolega [b]Koleś[/b] widziany na dk88 0 14:27 dzisiaj. Był szybko pędzący , ale i tak mu to niewiele dało bo jak tradycja głosi dalej był koreczek <!-- s:D -->
-
[quote="TOMUŚ"]taa , taa, . O 14:22 siedzisz w pracy a na blauce stoisz w korku . Wtedy Cię sczaiłem chyba seicentem (jak się nie mylę ale zawsze się mogę mylić ) <!-- s:D -->.
sssasasa i troskliwe misie [/quote]Sejem nie jeźdzę .. pomyłka ;D Tylko Fiorino
-
mi chodziło że ja jechałem seicentem <!-- s:) -->
-
Sie dogadali <!-- s:) -->
-
[quote="Voytaz"]Sie dogadali <!-- s:) -->[/quote]
A Ciebie Wojtas to już dawno nie było widać :zalamany:
Wpadnij na spot
-
Postaram się w niedziele podjechać na arene tak jak pisałem <!-- s;) -->
-
anubis dziś w tym samym miejscu co kiedyś . jadący ładnie buspasem(trochę za wcześnie) i skręcajacy w Królewska Pozdro dziś. byłem obudzony bo od 3 na nogach jestem i Cię wyhaczylem <!-- s:) -->
-
[b]enemik [/b]upolowany dziś na strzelców o 16.31 koło posterunku policji <!-- s;) -->
-
Chwile przed 7 rano enemik widziany na Aleji Przyjaźni <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid