Klubowicz on the road
-
Zostałem złapany przez Vojtaz-a jak stałem pod Kopernikiem w Gliwicach przy shellu,
wymieniliśmy parę miłych słów i się rozjechaliśmy, kolega myślał, że potrzebna pomoc,
bo stałem pod stacją na wyjeździe z osiedla, Dzięki za troskę Vojtaz milo było spotkać <!-- s;) --> -
[b]pietrass[/b] dzięki również za spotkanie <!-- s:) -->
Nigdy nie wiadomo czy ktoś nie potrzebuje pomocy. Jadę, patrzę stoi fabka na pozycyjnych oklejona to mówie podjadę
Do następnego! -
Ktoś tam, nie wiem kto z FC widziany w Będzinie na parkingu Biedronki / ul Małobądzka 30.12.2013r. nr rej SBE 5...4
-
Kolega koleś widziany na ul.Andersa koło lidla o 13:23. <!-- s:) -->
-
kolega [b]pietrass[/b] przyłapany wczoraj na Toszeckiej, dogoniony na wysokości skrętu na DK88 przez chwilę jechaliśmy obok siebie, ale chyba mnie nie poznałeś, albo pomyślałeś gdzie ten idiota się pcha <!-- s:) -->
-
zlloty upolowany (08.01.2013) w Krakowie pod jednostką <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[color=#0000FF][b]Voytaz[/b][/color] widziany o 18:03 koło ogródków na koperniku <!-- s:) --> . Ta ulica chyba nazywa się Gwiazdy polarnej.
-
Pasowałoby, wracałem akurat ze szpitala z Zabrza od DK88 więc to mogłem być ja <!-- s:) --> nie rozglądałem się akurat, mijaliśmy się czy jechałeś za mną?
-
Mijaliśmy sie bo ja jechałem z przeciwka w kierunku dk88 . Nie chodź po szpilach tylko zdrowo żyj i ciesz sie z życia . W szpitalach tylko ludzi dymają . Miej sie zdrowo <!-- s:) -->
-
Byłem u ojca, sam staram się trzymać z daleka.
Dzięki, pozdrawiam! -
Niech szybciej zdrowieje i z tego syfu jak najszybciej wychodzi.
-
Dzięki w jego imieniu!
-
MirekS widziany na Conrada wysokość IKEA 7:12 kierunek praca Pozdro
-
Pozdrowienia dla granatkwej fabi sedan ustrzelonej w zabrzu koło szpitala. Ominelem cię niebieską octavia i pozdrowilem awaryjnymi <!-- s;) -->
-
Pozdro dla Michała (1.4-16v Michał), nd ok 13:00 Toszecka <!-- s;) -->
Pozdro również dla kierowcy i teraz nie wiem, ciemno niebieskiej, szarej F1 w sedanie z lampami dayline i wlepą FCP na klapie (może to kolega [b]Wojol[/b]) widzianego na rondzie estakady Heweliusza w Gliwicach ok godziny 19:30 w nd, spacerowałem akurat chodnikiem, podniosłem jedynie rękę no ale bez fabki mogło być ciężko mnie rozpoznać
-
Voytaz również pozdrawiam. A fabie która opisujesz ja widzialem ją właśnie w Zabrzu. Puscilem awaryjne ale bez odzewu może jakiś duch :przestraszony: <!-- s:przestraszony: -->
-
Prawie wszystko by się zgadzało prócz tego, że wlepę mam na szybie i w niedziele fabia stała w garażu a ja jeździłem yeti :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
-
To przyznać się kto jeździ, blachy zdaje się SZ....
-
To na 100% Voytaz widzieliśmy ta sama fabie. Blachy miala sz.... Może faktycznie na gościa trąbia mrugaja a on nie wie o co kaman bo kupił limitowana edycję FCP
-
[quote="Wojol"]Prawie wszystko by się zgadzało prócz tego, że wlepę mam na szybie i w niedziele fabia stała w garażu a ja jeździłem yeti :wstyd: <!-- s:wstyd: -->[/quote]
Mówisz, że porwało Cię yeti... :cwaniak: