Klubowicz on the road
-
Wiem, wiem też [b]Cię[/b] widziałem, jednak miałem bata w bagażniku. Pozdrówka :najszczesliwszy: <!-- s:najszczesliwszy: --> .
-
[b]sid[/b] obtrąbiony na chodniku pod KFC w Krokusie... :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Zygus widziany na dobrego pasterza popołudniu <!-- s;) -->
-
[quote="comfort"][b]sid[/b] obtrąbiony na chodniku pod KFC w Krokusie... :hyhy: <!-- s:hyhy: -->[/quote]
Za pierwszym razem jak widziałem Twoją fabkę.... myślę sobie no kurcze znajoma jakaś:D
Pozdrawiam
sid -
hahah [b]sid[/b] a tak się zarzekałeś że nikt Cię nie spotka bo sie ukrywasz że to ty jesteś tajniak i jak wielki brat patrzysz na KRK a tu proszę <!-- s:P -->
-
[quote="enemik"]hahah [b]sid[/b] a tak się zarzekałeś że nikt Cię nie spotka bo sie ukrywasz że to ty jesteś tajniak i jak wielki brat patrzysz na KRK a tu proszę <!-- s:P -->[/quote]
Wiesz, to już nei te lata :rotfl: starzeje się
Pozdrawiam
sid -
A specjalnie się zawróciłem <!-- s:P -->
-
Ustrzelona żółta F1 z wlepą FC nr rej. SJ 4...0 na wysokości przejazdu kolejowego w Kazimierzu Górniczym/Sosnowiec godz 16.15
-
jest! jest ! jest ! Pan mod ustrzelony [b]comfort [/b]przyznaj się widziałeś mnie na al Pokoju czy dopiero przed MPO jak zacząłem trąbić Pozdrawiam <!-- s:D -->
-
Spoglądałem w lusterko i się tak zastanawiałem czy to klubowa za mną stoi czy nie :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
Swoją drogą dzisiaj miałem spóźniony refleks przez tą temperature... chwała pierwszemu właścicielowi mojego auta, który dokupił klimę w opcji :]
-
Witam.
W niedziele (04.09) okokło 18:10 widziałem fabkę klubową w Krakowie na numerach tyskich st 59xxx. To były okolice kopca Piłsudskiego, ale nie pamiętam nazwy ulicy <!-- s:/ --> Kto to taki z nas. -
Srebrna fabia combi sprzed liftu widziana 9 września w okolicy piastów godz 16, przyznać się kto to?
-
A nie przypadkiem w kolorze szary stone? <!-- s;) -->
-
comfort szary nie szary ja tam po rejestracji poznaje bo z kolorami mam problem ja bym go nazwał jasny niebieski <!-- s:P -->
-
Takie kolory są do wyboru z listy w profilu użytkownika, sam nie wiedziałem nawet że taki mam <!-- s;) -->
-
[b]enemik[/b] byłeś widziany na dobrego pasterza w niedzielę koło 17 chyba. Leciałem yariskom <!-- s:) --> żony.
[b]comfor[/b]t to[b] Ty[/b] byłeś? stałem na prawym pasie na red świetle, a[b] Ty[/b] przemkłeś lewym i pojechałeś w lewo, a ja zostałem , nie zwróciłeś uwagi bo znów byłem yarisom.
-
w niedziele nie możliwe nie było mnie na dobrego pasterza auta tez nie moglo być wczoraj to i owszem ale tez nie o 17 tylko dużo później napewno to byłem ja ??? <!-- s:D -->
-
[b]Mirek[/b] - na ulicy piasta kołodzieja? Często tam jeżdżę, bo dojeżdżam pod budynek handlowy na bohaterów <!-- s;) -->
-
[b]enemik[/b] myślałem, że to[b] Ty[/b] bo z daleka fabka była podobna.
[b]comfort[/b] ja jeszcze do końca września jeżdżę w tamte strony do żłobka.
-
Mirek to bylem ja dopiero potem zaskoczylem ze bylem na dobrego pasterza bo z krokusa wracalem tylko nie mialem czassu wejsc napisac bo walczylem z mechanizmem szyby i tak mysle dobrego pasterza?? Przeciez jechalem kolo parku i multi tylko nawet nie zalapalem sory za zamieszanie