Klubowicz on the road
-
Hahaha ze mnie się śmiejecie A wolfmk też szaleje <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b], zaczynam się wczuwać <!-- s:D -->.
-
[b]wolfmk[/b], zrobimy zawody a w nagrodę będzie uśmiech Pani Prezes & Pana Prezesa <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
ja tam dzisiaj nikogo nie widzialem...choc w weekend mialem podwojne widzenie....
-
witam w niedziele 50cm ode mnie na skrzyrzowaniu bienczyce niebieska fabia f1 hb niebieski ciemne szybki fela stalowa czarna KR
rejestracja lusterka tuningowane fcp na szybie z tyłu w gornyn lewym rogu...czyja to?? -
Może to Zygus <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="wolfmk"]Dziś upolowana w Jaworznie pod Manhattanem fabka [b]Loni[/b] <!-- s:D -->.
Godzina ok. 17:30. Gdybym miał wizytówkę klubu to bym zostawił za szybą z dopiskiem "upolowana" .[/quote]Hehe Ty to mnie wszędzie dorwiesz teraz tam będzie często stała, jak na razie nie jest śliczna ale już nie długo będzie :hyhy:
-
[quote="sid"]Może to Zygus <!-- s:P -->[/quote]
też mi na Zygus'a opis pasuje
-
pewnie moja, bywam czasem w tamtych okolicach <!-- s:) -->
-
pozdrowienia dla klubowicza ze "starą" wlepą na klapie - czarna kombi F1 dzisiaj rano ( ~6.30 - 6.45) na trasie średnicowel SLxxxxxx - pomknęła .... a ja wlokłem sie prawym pasem <!-- s:D -->
-
Widziałem dzis prawdopodobnie MirekS-a w Nowym Sączu i jechał w strone centrum Starego Sącza.
Mrugałem światełkami ale niewiem czy widział..Pozdrawiam
-
Fabka najprawdopodobniej mani'ego widziana dziś w okolicach rynku w Lanckoronie koło 14-15 nie wiem nie widzialem ale moja byla, obecna i miejmy nadzieje przyszła w pewnym momencie wypaliła ty patzrz jaka fajna fabia niestety miałem dość i myslałem tylko jak dotrzeć do krk bez korków i jak najkrótszym czasie ale z opisu podobna do Twojej manii ale nie chciało mi się wracać także jak to mogła byc twoja to pozdrawiam <!-- s:D -->
-
qrde juz mnie znalezli....
tak to moja fabka mieszkam tu w krolestwie lanckorońskim pozdr wiec i ja..
-
[quote="manii"]qrde juz mnie znalezli....
tak to moja fabka mieszkam tu w krolestwie lanckorońskim pozdr wiec i ja..[/quote]
aha to jest szansa że cie gdzieś moge spotkać <!-- s:D -->
-
[quote="enemik"][quote="manii"]qrde juz mnie znalezli....
tak to moja fabka mieszkam tu w krolestwie lanckorońskim pozdr wiec i ja..[/quote]
aha to jest szansa że cie gdzieś moge spotkać <!-- s:D -->[/quote]
pewno ze tak, a co porabiasz w mojej okolicy?
-
a mnie taka jedna przyciągła znaczy u jej rodziców z nią byłem <!-- s:D -->
-
:super: <!-- s:super: -->
-
[quote="zdono"]Widziałem dzis prawdopodobnie MirekS-a w Nowym Sączu i jechał w strone centrum Starego Sącza.
Mrugałem światełkami ale niewiem czy widział..Pozdrawiam[/quote]
To raczej nie byłem ja, w Nowym Sączu nie byłem z 2 lata jak nie więcej. Mozesz mnie jedynie spotkać na trasie, ale tylko do Limanowej jadąc od zakopianki, bądz gdowa, jodłownika.
-
[quote="MirekS"][quote="zdono"]Widziałem dzis prawdopodobnie MirekS-a w Nowym Sączu i jechał w strone centrum Starego Sącza.
Mrugałem światełkami ale niewiem czy widział..Pozdrawiam[/quote]
To raczej nie byłem ja, w Nowym Sączu nie byłem z 2 lata jak nie więcej. Mozesz mnie jedynie spotkać na trasie, ale tylko do Limanowej jadąc od zakopianki, bądz gdowa, jodłownika.[/quote]
hmm... a kto ma jeszcze zieloną fabke z tuning światłami tylnymi? -
no to dzis mnie "upolował" comfort a byłem tak zawieszony że jak bys przeszedł to bym nawet nie zauważył ale teraz to jak bede w robocie to sie bede rozgladał i za F1 i za Toba pozrdo :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
za to ja jutro bede "polowal" na manii'ego manii kryj sie