Klubowicz on the road
-
i tak [b]sid[/b] was dopadnie <!-- s;) -->
-
[b]sid[/b] to dzisiaj grasował w Mielcu ( ale nie powiem czym bo podpadziocha bedzie <!-- s:P --> )
Pozdrawiam
sid -
sid tez grasował Fordem F ? <!-- s:P -->
-
Francuzem <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[b]enemik->[/b] dzisiaj to był "klubowicz on the chodnik" :rotfl: na hucie to mnie wypatrzysz, ale w żółtej pandzie... :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
[quote="enemik"]za to ja jutro bede "polowal" na manii'ego manii kryj sie [/quote]
zapraszam moze jakie piffko by my.....
chyba bede pobieral oplaty za wjazd do mojego krolestwa..
-
[quote="zdono"][quote="MirekS"][quote="zdono"]Widziałem dzis prawdopodobnie MirekS-a w Nowym Sączu i jechał w strone centrum Starego Sącza.
Mrugałem światełkami ale niewiem czy widział..Pozdrawiam[/quote]
To raczej nie byłem ja, w Nowym Sączu nie byłem z 2 lata jak nie więcej. Mozesz mnie jedynie spotkać na trasie, ale tylko do Limanowej jadąc od zakopianki, bądz gdowa, jodłownika.[/quote]
hmm... a kto ma jeszcze zieloną fabke z tuning światłami tylnymi?[/quote]No ja przynajmniej drugiej nie znam turkusowej kombi i lexami z tyłu <!-- s:) --> .
-
I ponownie (3 raz już) srebrna F1 KR54..3 ze starą wlepą widziana około 16 pod awfem. Powyprzedzałem co się dało i był nawiązany kontakt mrygałem awaryjnymi, kolega chyba też światełkami mrygał <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid -
no i niestety manii dobrze sie chowal z polowania nic nie wyszło <!-- s:D -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 19-05-2011, 20:05[/i] ][/size]
[quote="comfort"][b]enemik->[/b] dzisiaj to był "klubowicz on the chodnik" :rotfl: na hucie to mnie wypatrzysz, ale w żółtej pandzie... :dobani: [/quote] dokładnie dobrze to ująłeś -
Dzisiaj będzie nietypowo...widziana bordowo/czerwona Toyota Yaris KR..... z podkładkami fcp.pl <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Dzisiaj będzie nietypowo...widziana bordowo/czerwona Toyota Yaris KR..... z podkładkami fcp.pl <!-- s:P -->[/quote]
No [b]sid[/b] rozumiem, że wypatrujesz fabek, ale, że czaisz się na moją :serce: ... nieładnie :mysli:
Kolor bordo metalic i proszę nie mylić mi tu z czerwonym .[b]Ty[/b] to masz oko nic [b]Ci[/b] nie umknie .
-
[quote="MirekS"]Kolor bordo metalic i proszę nie mylić mi tu z czerwonym . [/quote]
a myślałem że facet rozpoznaje tylko 16 kolorów <!-- s:D --> -
ja tylko 4 .. zielony,zolty,czerwony no i czarny <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]ja tylko 4 .. zielony,zolty,czerwony no i czarny <!-- s:) -->[/quote]
a biały? -
a po co bialy mi wystarcza te 4ry <!-- s:) -->
-
[quote="Wojtas"]a po co bialy mi wystarcza te 4ry <!-- s:) -->[/quote]
aaa juz wiem o co chodzi.. -
[quote="MirekS"]
[b]Ty[/b] to masz oko nic [b]Ci[/b] nie umknie <!-- s;) --> .[/quote]Czysty przypadek że akuratnie zauważyłem :oczami:
Pozdrawiam
sid -
Dzisiaj (25.05 środa) godz. ok 9.00 czarna fabka SPI... w Piekarach Śląskich ulica chyba Oświęcimska, z tyłu biała wlepka klubowa FCP namierzona pozdrowienia dla właściciela <!-- s:) -->
ps. przyznać się kto to???
-
Dzisiaj 26 maja, godz. 21.50 ulica wielicka prawdopodobnie ceglasta fabia 1 combi na limanowskich rej, bez nalepy z tyłu ale z ramkami, kierowca w okularach, pzyznać się kto to?
-
[b]MirekS[/b] dziś 2.06.2011r mijaliśmy się na złotegowieku/tysiaclecia 15:57 niestety Cb miałem wyłączone i nie było jak wołac a zanim bym właczył to by minęła chwila bo kabelek miałem zwinięty a na droge trzeba było patrzec <!-- s:D -->
Pozdrawiam :zdrowko: