Klubowicz on the road
-
comfort zostałeś dziś upolowany <!-- s:) -->
-
W końcu toczyłeś się swoim wozem <!-- s:P -->
-
:super: <!-- s:super: --> noo
-
Fabia [b]majkela[/b] (prawdopodobnie przynajmniej) pojawiła się ostatnio u mnie w pracy, z tym, że jeździ nią bliżej nieznana mi kobieta. Pytanie czy fabia zmieniła właściciela? Naklejka i ramki pozostały.
-
We wtorek (20.09.2011) przed 8 rano enemik "wyłowiony" na kanale 19 <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Tia no zgadzało by się tylko drobny szczegół bo to było 7:10 ty mi lepiej powiedz czy modulacja się wyróżniała na tle innych czy nie bo mnie juz nie słyszałeś jak pytałem o to <!-- s:D -->
-
Słyszałem Cię dobrze, ale coraz słabiej
Pozdrawiam
sid -
e no sid całkiem ładnie ze świateł wystartowałes i znowu nie zobaczyłem po ile była95 na MPO jakieś dziwne miejsce comfort'a w tym samym spotkałem no widzisz czemu nie masz CB ale zawaliłeś tak to byśmy się dołem pościgali <!-- s:D -->
-
[quote="enemik"]e no sid całkiem ładnie ze świateł wystartowałes i znowu nie zobaczyłem po ile była95 na MPO jakieś dziwne miejsce comfort'a w tym samym spotkałem no widzisz czemu nie masz CB ale zawaliłeś tak to byśmy się dołem pościgali <!-- s:D -->[/quote]
Ma się te 180 koni to się startuje No to enemik "ustrzelony"
Pozdrawiam
sid -
[quote="enemik"]jakieś dziwne miejsce comfort'a w tym samym spotkałem <!-- s:D -->[/quote]
Jak wracam z M1 -
Tym razem upolowałem MirkaS Co prawda tajniaczyłem się znowu i tym razem w sprinterze ale jak widziałem to piszę <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"] Co prawda tajniaczyłem się znowu i tym razem w sprinterze ale jak widziałem to piszę [/quote] hahaha tym [color=#008000]<ciach>[/color]żółtym ? <!-- s:D -->
[color=#008000]Następnym razem będzie ostrzeżenie - sid.[/color]
-
[b]sid[/b] no ja [b]Cię[/b] nie widziałem, ale mesa dostałem <!-- s;) --> .
-
[quote="enemik"][quote="sid"] Co prawda tajniaczyłem się znowu i tym razem w sprinterze ale jak widziałem to piszę [/quote] hahaha tym zajebistym żółtym ? <!-- s:D -->[/quote]
enemik uważaj ze słowami,bo grozi ci :ban?: od admina :cisza:
-
albo moda :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
się wymknęło :zawstydzony: <!-- s:zawstydzony: -->
-
Kto z forumowiczów ma srebrnego RS'a? dzisiaj widziany w Katowicach okolice CH Trzy Stawy, kierunek Kraków Niestety był zbyt daleko aby dostrzec czy miał ramki klubowe więc nie jestem pewien na 100% czy to był klubowicz <!-- s:P -->
-
Cysiu widziany może nie "on the road" ale w TVN TURBO w programie "wydaje Ci się ze umiesz jeździć"
pozdro -
Również widziałem wypociny Cysia <!-- s:) --> trochę nie poszło ale i tak pozdrówka!
-
[url=http://www.fabiaclub.pl/forum-pl/viewtopic.php?p=158673#p158673]Przyznać się - kto to :?: <!-- s:?: --> >>klik<<[/url]
[quote="Allen"]
Dziś koło 11 ul. Zmakowa w Słupsku spotkana fabia na parkingu z ramkami klubowymi FCP.pl GSL XXTH.
Może jest ta osoba u nas na forum
[/quote]