Co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii?
-
Wymieniona cewka zapłonowa 3 cylindra. Akcja od zepsucia do momentu wymiany trwała 2 godziny <!-- s:) -->.
-
Auto odstawione do serwisu, w środę po pracy od razu odbieram.
27.03.2013
Fabia odebrana. Serwis zrobił dobrą robotę, za wszystko wyszło 915zł, także finansowo na najbliższy czas nie będzie lekko <!-- s:( -->
-
coprawda trochę odbiega od tematu ale octa umyta no i poniosło mnie i gruntownie zostały zmienione kodowania <!-- s;) -->
-
Wczoraj zamontowalem fo fabki klubowe ramki pod tablice rejestracyjne
-
zafundowałem fabii przegląd wiosenny <!-- s:D -->
-
Też jadę na przegląd wiosenny, ciekawe co wyjdzie <!-- s;) -->
-
A jak czekam na zakończenie przeglądu.
-
ja kupiłem mojej nowe amorki na tył,bałwanki zamówione przed momentem,filtr oleju i powietrza,sworznie wahacza na dniach dostanie jeszcze nowy zbiornik lpg bo już ważność mi minęła <!-- s:P --> no i olej żeby jej serducho czysto biło ;]
-
a ja wypolerowałem lampy z przodu i umyłem, jutro kolejny dzień mycia.
-
Znalazłem na allegro komplet nowych felg 14' do Golfa IV za 280zł, pojechałem, kupiłem. Wszystko to samo poza mniejszym ET. Wulkanizator założył letnie opony, także zimówki leżą już w piwnicy <!-- s;) --> Chciałem zamontować radio 2 din, ale okazało się że.. nie pasuje, sklep jednak nie robi problemów i mogę wymienić na 1 din a resztę ceny mi oddadzą w jakimś bonie towarowym, a i tak muszę kupić laptopa na studia więc stratny nie będę.
-
Czemu 2 din ci nie pasuje ?
-
Nowe opony letnie przyjechały <!-- s -->
Wymiana opon na letnie, wymiana końcówek drążka i geometria kół.
-
Fabka dostała dziś z powrotem letnie obuwie i perfum do środka <!-- s:) -->.
-
ja przygotowałem letnie obuwie do zmiany <!-- s:) -->
-
[quote="1.4-16v Michał"]Czemu 2 din ci nie pasuje ?[/quote]
Wystaje po zamontowaniu na parę milimetrów i niezaciekawie to wygląda bo samo z siebie jest za długie, a do tego ciężko upchać kable z tyłu.
-
W nowo nabytej Fabii II zrobiłem mały porządek Zacząłem od wyprania foteli po zimowym zaniedbaniu porzedniego właściciela (plamy od wody, pewnie z kurtki), wyprania podsufitki (ubrudzone od przeglądania się przez kobietę w lusterkach zamontowanych w osłonach przeciwsłonecznych ;] ). Następnie wyplakowanie środeczka oraz wymiana postojówek na białe ledy <!-- s:) -->
Dodatkowo zamiast srebrnych kołpaków otrzymała czarne z chromowym ringiem :super: Brakowało mi jednego oryginału bo gdzieś odpadł i założyłem komplet który odziedziczyła po Fabii I Nawet wygląda lepiej niż na srebrnych - bardziej agresywnie
-
[b]elpolacco[/b], gratuluję zakupu <!-- s --> podałeś gdzieś jakieś informacje? no i gdzie foty?
Dzisiaj zauważyłem, że zaczęło mi ocierać w prawym tylnym kole, wróciłem do domu, lewarek i auto w górę. Ściągnąłem bęben, obtłukałem go, wyrównałem krawędzie i wyczyściłem. Szczęki okazały sie sprawne, pozostaje cylinderek do wymiany. Całość przesmarowałem, złożyłem i chodzi gładko. Umyłem samochód na niedzielę, jak stary dziadek
-
[quote="Vlido"][b]elpolacco[/b], gratuluję zakupu <!-- s --> podałeś gdzieś jakieś informacje? no i gdzie foty?
[/quote]
[b]
Video[/b], dziękuję! :super: Odnośnie auta będzie nowy temat i foty jak znajdę chwilkę czasu ;] Obecnie na dworze pada więc nic nie można zrobić.
Z racji, że zajmuję się sprzedażą akcesoriów samochodowych wrzucę również porównanie żarówek postojowych led, tych pełnych i tych 4-diodowych. Specjalnie założyłem jedną jedną inną i drugą inną, żeby zobaczyć wieczorem efekt -
[quote="Vlido"][quote="1.4-16v Michał"]Czemu 2 din ci nie pasuje ?[/quote]
Wystaje po zamontowaniu na parę milimetrów i niezaciekawie to wygląda bo samo z siebie jest za długie, a do tego ciężko upchać kable z tyłu.[/quote]
ale to zaden problem ze sie nie mieściło. ja u siebie montowałem 2 din i z tej okazji wyciełem ten plastik co jest na końcu szuflady i wlazło pięknie <!-- s:) --> -
Już za późno Michał, wybrałem 1din a zamiast półki zamontuje uchwyt z Lupo, a nie pomyślałem wcześniej żeby cokolwiek wycinać :mur: <!-- s:mur: -->