Co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii?
-
Szukałem i szukałem takiego tematu u nas jednak nie znalazłem. Idę za przykładem Voytaza który założył ten temat na FabiaClub.
A więc co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii ?
Jeżeli chodzi o mnie to pochowałem kable ze wzmacniacza oraz odkurzyłem w całym aucie
-
Dzisiaj jeszcze nic, ale wczoraj umyłem szyby, usunąłem trochę rdzy i zmieniłem dwie skarpetki <!-- s:P -->
-
Tak jak [b]seven[/b] dziś jeszcze nic, ale wczoraj obkleiłem ramke grilla na czarno (fotki w moim temacie)
-
Dokładnie umyta i wyczyszczona <!-- s:) -->
-
Umyta,odkurzona,i wkoncu wymienilem diody w liczniku na czerwono niebieskie a przelacznik swiatel na czerwone. :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
U mnie wczoraj zagościły świeże płyny i filtry. I znowu na 15 tyś luzik :cwaniak: <!-- s:cwaniak: -->
-
Nowa gałka i mieszek oraz pióro z tylu <!-- s:) -->
-
Przeszliśmy przegląd techniczny :hurra: Nawet pan pochwalił moje ledy w bagażniku :rulez: <!-- s:rulez: -->
-
[quote="Wrona"]Nawet pan pochwalił moje ledy w bagażniku :rulez: <!-- s:rulez: -->[/quote]
-
Chromowane paski na desce rozdzielczej <!-- s:D -->
-
:sprzata: i mycie <!-- s;) -->
-
Po 122 000 wymienione sworznie wahacza i tłumik środkowy i końcowy po raz drugi
-
Ja też muszę jak kolega Zdono ale ciężko mi się do tego zabrać <!-- s:/ -->
-
odstawiona do mechanika w celu wymiany łożysk amortyzatorów
-
Dzisiaj się zabrałem za renowacje felg zimowych. Czyszczenie malowanie itd <!-- s:) -->
-
A ja zrobiłem małe porządki, zamontowałem ramki pod blachy i nakleiłem lepę na tyłek . Czekam na ustabilizowanie się pogody, żeby w końcu ją umyć... Aaa, i jeszcze w piątek przyszły cztery zimowe buty marki Dębica <!-- s:P -->.
-
Fabka konkretnie :sprzata: i umyta :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
Dzisiaj fabia wyczyszczona w środku, wymienione lampki ledowego od podświetlenia rejestracji, wymienione pióra od wycieraczek oraz wygłuszona półka z tyłu wraz z rejestracją !
Do tego zdemontowany tylni, prawy boczek drzwi ( leje się woda do auta). <!-- s:( -->( -
To uszczelniaj i nie będzie się lało <!-- s;) -->
-
nowe klosze lamp, nareszcie jest idealnie i nie zolto <!-- s:D -->