Co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii?
-
Fabka w piątek została umyta, a wczoraj odkurzona i kokpit przetarny <!-- s:P -->
-
a ja dzisiaj z nudów naprawiłem lampkę podsufitki bo na nie równościach sama potrafiła się załączyć a teraz jest jak być powinno <!-- s -->
-
wysprzątany środek, wymieniony filtr kabinowy i naprawione (własnoręcznie popsute) oświetlenie schowka <!-- s:D -->
-
ponownie zalana do pełna po 870km ...wlazło 52l :oczami: <!-- s:oczami: -->
-
fabiszon dostał LEDa do lampki podsufitki ;]
-
Ja też LEDy wmontowałem do podsufitki i zrobiłem pod blokiem miejsce parkingowe dal Fabiolota- walczyłem z zmarzniętą ziemią, betonem itd, ale płyty ułożone i autko już nie stoi w koleinach z błota <!-- s:P -->
-
Umyłem ją z ręcznym woskiem <!-- s:) --> .
-
Wczoraj moja Fabia wzbogaciła się o nowe oryginalne, zamontowane w ASO części:
- Kompletny rozrząd wraz z rolką odwracającą.
- Pompa wody.
- Pasek wielorowkowy + nowy napinacz.
- Płyn chłodniczy.
- Czujnik temperatury cieczy.
- Inne duperele, które robi ASO, a na pierwszy rzut oka ich nie widać.
- Nowa gaśnica <!-- s:D -->
Zapłaciłem oczywiście jak za zboże. Ale co tu zrobić.
-
a ja urwalem ten maly czarny spojler pod przednim zderzakiem...jak co zime zreszta...jest wojna sa ofiary.... :zdegustowany: <!-- s:zdegustowany: -->
-
Fabka została umyta z soli zimowej i od razu inaczej wygląda <!-- s:) --> .
-
Dzisiaj umyta posprzątana na odkurzanie nieco za zimno, byłem pod wrażeniem tego błota pod maską, no i czekamy na ocieplenie, jutro wreszcie złoże aluski z oponkami na najbliższy sezon w jedna całość
-
Nie w swojej, a rodziców:
- wymiana żarówki H7 w prawej lampie,
- podpięcie kompa i zczytanie błedów + kasowanie
Jutro dalszy ciąg diagnozy samochodu.
-
rozebrałem klapę bagażnika i powyciągałem wszystkie brzęczące elementy podczas słuchania dobrego basu ;] dodatkowo podklejona grubą taśmą dwustronną ramka tablicy jak i sama tablica ;]
-
Umyta i wysuszona - świeci się najbardziej na osiedlu <!-- s:) -->.
-
Autko umyte, po odbytej jeździe wysuszającej, obecnie zagarażowane.Dodatkowo posprzątane.Na odkurzanie przyjdzie czas jak poprawi się pogoda i będę miał chwilę czasu.
-
A ją sprzedałem Fabiana :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
[quote="1.4-16v Michał"]A ją sprzedałem Fabiana :zalamany: <!-- s:zalamany: -->[/quote]
Czy to przemyślana decyzja ? Do primaaprilis jeszcze trochę jest.... o_O -
[b]kapi[/b] przemyślana i to mocno. Rodzina się powiększyła i zamiast fabi zagosci OII w kombi. Była okazja kupić własne taka sztukę dobrze utrzymana z końcówki 2010 roku więc myślę że było warto <!-- s;) -->
-
myśle że sentyment pozostanie po F1 - jak u mnie <!-- s;) -->
OII juz zakupiłeś ? - czemu nic o tym nie wiem ?
jaki silnik ? wyposażenie ? - opisz w swoim temacie ....EOT.
-
[quote="1.4-16v Michał"][b]kapi[/b] przemyślana i to mocno. Rodzina się powiększyła i zamiast fabi zagosci OII w kombi. Była okazja kupić własne taka sztukę dobrze utrzymana z końcówki 2010 roku więc myślę że było warto <!-- s;) -->[/quote]
Nie i ty tak spokojnie o tym mówisz?No pochwal się foto...