Witam!
-
Mam na imię Adam, mam 23 lata i mieszkam w Warszawie. Na codzień pracuję w jednym z serwisów Skody. Czytając Wasze posty wiem jaki macie stosunek do ASO ale służąc ELSĄ, ETKĄ i dobrą radą mam nadzieję że uda mi się wkupić w łaski forumowiczów i choć trochę podreperować wizerunek serwisu <!-- s;) -->
Moja Fabka to niebieska jedynka z silnikiem 1.2 6v, ciut niższa i troszkę głośniejsza niż seria.Proszę o wyrozumiałość na początku bo to moje pierwsze forum (z tego co widzę bardzo sympatyczne)
Witam i pozdrawiam serdecznie!
-
Cześć <!-- s:) -->
-
Witaj musisz wiedzieć, że "zostaniesz wykorzystany" <!-- s:) --> ale o nic się nie martw! Szerokości dla Ciebie!
-
Witaj:)
[quote="Adam_M"]Czytając Wasze posty wiem jaki macie stosunek do ASO ale służąc ELSĄ, ETKĄ i dobrą radą mam nadzieję że uda mi się wkupić w łaski forumowiczów i choć trochę podreperować wizerunek serwisu <!-- s;) -->[/quote]
Ja jestem wyjątkiem tutaj, bo mam dobry stosunek Od zakupu serwisuję w ASO i nie zamierzam tego zmieniać.
-
Witam :super: <!-- s:super: -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
[quote="Voytaz"]musisz wiedzieć, że "zostaniesz wykorzystany"[/quote]
Właśnie zaraz zacznę kolegę [b]Adam_M[/b] "wykorzystywać" -
Witamy serdecznie na forum[b] FCP[/b] <!-- s -->
-
Witaj na forum[b] Fabia Club Polska[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid -
witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Cześć <!-- s:) -->
-
witaj <!-- s:) -->
-
Witaj
dobrze będzie mieć w szergach, kogoś kto nie tylko pracuje w aso,
ale też jeszcze jeździ Fabią, a więc zapewne ma do niej troszkę inne podejście niż zwykły pracownik (większy sentyment). -
[b]pietrass[/b], właśnie <!-- s;) -->
-
Witaj ADAM
Na pewno Każdy "wykorzysta" Cię na swój sposób <!-- s;) --> , ale możesz być pewien że Twoja Wiedza może być czasami bezcenna. Ja sam osobiście piszę Ci zaraz PW ze swoim problemem.
Witamy na FCP i jak nie chcesz być "wykorzystywany" to po prostu udzielaj się w tematach technicznych.
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witaj na forum :super: <!-- s:super: -->
-
Witamy na [b]FCP[/b] Na pewno każdy będzie się dobijał do ciebie o jakieś problemy, a pytań sądzę, że będzie nie mało <!-- s;) -->
P.S. Widząc po twoim Awatarze, to dość skromną masz Fabkę, choć, że masz o 10 koni mniej
-
Dzięki za powitanie! Będę się starał być pomocny na tyle ile potrafię chociaż nikt nie jest wszystkowiedzący (nawet ci z aso ) A Fabka może i skromna ale bardzo wdzięczna. Taka się trafiła - odkupiona od klienta z uszkodzoną głowicą. Nie sądziłem że będę nią śmigał - miałem tylko zrobić głowicę i sprzedać ale zdążyła mnie zauroczyć i tak już została a nasza znajomość trwa ponad rok i uczucie nie słabnie <!-- s -->
-
Witaj na [b]FCP[/b] <!-- s -->