Heloł
- 

Cześć, Witam was z moją kurą 1,9 SDI. 
 Poprzednio Fabia II 1,4 TDI - służbowa czyli "nie oszczędzamy - jedziemy!" <!-- s;) --> <!-- s;) -->
 Dziś już tankuję za swoje więc nastąpiła drobna modyfikacja na "jeździmy oszczędnie"Pozdrawiam wszystkich. 
 Kasia
- 

Cześć  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Witaj  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

czesc  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Witam kolegę z niedalekiej okolicy, zapraszamy do tematu spotów Katowice/Kraków  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

[quote="Voytaz"]Witam kolegę z niedalekiej okolicy, zapraszamy do tematu spotów Katowice/Kraków  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]Koleżankę! Witam ja również Katarzynę  
- 

[quote="Voytaz"]Witam kolegę[/quote] haha, ale wtopa :rotfl: <!-- s:rotfl: --> Witamy na [b]FCP[/b]. Pokolenie kobiet na forum wzrosło o 1  Pozdrawiamy Pozdrawiamy 
- 

Witam koleżankę z Katowic :super: <!-- s:super: --> 
- 

[quote="Voytaz"]Witam kolegę z niedalekiej okolicy, zapraszamy do tematu spotów Katowice/Kraków  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]To żeś Pan Panie [b]Voytaz[/b] pojechał ostro po bandzie.... :ups: ale zdarza się nawet najlepszym jak to powiadają więc dostaniesz pstryczka od koleżanki na spociku i będzie wybaczone na pewno. Witamy koleżankę ze Śląska  
- 

witam i ja na FCP  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

Witaj :zdrowko:  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

witaj!  <!-- s;) --> <!-- s;) -->
- 

[quote="Voytaz"]Witam kolegę z niedalekiej okolicy, zapraszamy do tematu spotów Katowice/Kraków  <!-- s:) -->[/quote] <!-- s:) -->[/quote]Pierwsza żółta kartka :cwaniak: 
- 

Witam na forum Fabia Club Polska  <!-- s <!-- s --> -->
- 

Witamy serdecznie na forum[b] FCP[/b]  <!-- s <!-- s --> -->
- 

witaj !  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Witam i ja  <!-- s:D --> <!-- s:D -->
- 

Cześć  <!-- s:) --> <!-- s:) -->
- 

Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> . 
- 

Witaj na forum [b]Fabia Club Polska[/b]  <!-- s;) --> <!-- s;) -->Pozdrawiam 
 sid