Archiwum
-
Prędkość nie zabija lecz jej nagła utrata ……
-
Witam wszystkich. Zamierzam zakupić fabie o następującym nr VIN
[b]TMBJJ46Y474082632[/b]Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc zinterpretować kod VIN?
Dziękuję.
-
[quote="roberto_san"]Witam wszystkich. Zamierzam zakupić fabie o następującym nr VIN
[b]TMBJJ46Y474082632[/b]Czy ktoś z Was mógłby mi pomóc zinterpretować kod VIN?
Dziękuję.[/quote]
fabia classic combi, rok modelowy 2007, typ handlowy 6Y5114, silnik 1.4 TDI 70KM BNM, skrzynia biegów HCSProdukcja na rynek Polski, wyposażenie w kolorze onyks (czerń), kolor Biel Candy F9E, data produkcji 5.10.2006r.
koła 5x14 z oponami 165/70/14, akumulator 61Ah 330A, ABS, centralny zamek, elektryczne szyby przód, 2 poduszki powietrzne, czujniki cofania, klimatyzacja półautomatyczna Climatic, komputer pokładowy,
wymieniłem takie podstawowe elementy z jakimi samochód opuścił fabryke
-
Fabia Combi Classic, Poduszka kierowcy i pasażera, rok produkcji 2007, składany Mlada Boleslav
-
Jak znam ASO, to Ci tego nie uwzględnią.
Poza tym nie licz na, iż nawet jakby uwzględnili, że zrobią coś więcej niż poza odczyszczeniem tego miejsca i powtórnym pomalowaniem elementu. -
Dziękuję bardzo !!!!
-
Pora na wiosenne porządki,
wczoraj umyty Fabian z zewnątrz, dziś w środku jak nowy :hyhy: <!-- s:hyhy: --> -
no ja juz od tygodnia jezdza fabka przygotowana do sezonu .. najpierw konkretne mycie myjka .. a potem na suchy lakier plun do polerwania itp sprawy kolejne woskowanie w pazdzierniku <!-- s:P -->
-
Witam,
Poszukuję takie coś za pomocą którego podłącze podgrzewacz do wody w samochodzie.... Innymi słowy mówiąc - przejściówkę z wejścia zapalniczki na zwykłe gniazdko...
Szukałem na allegro i niestety nie znalazłem - widziałem gotowe podgrzewacze do wody razem z przejściówką ale osobnej przejściówki niestety nie.
Czy ktoś z was wie gdzie mogę coś takiego dostać ? -
Tak sobie pozwoliłem trochę prywaty ale w przededniu świąt i urodzin postanowiłem trochę się pochwalić .
A może bardziej dowartościować, jak zwal tak zwal, po prostu czasem trzeba się pochwalić, mimo ze będzie krytyka ale jednak trzeba czasem iść pod prąd jak mawiają.Miałem marzenie mieć Skodę i udało się! Mam!
Mam marzenie mieć salon Skody... no i tu się pojawił problem bo ani kasy ani gruntu ale znalazłem sposób!
Mam domowy salon Skody! Zdjęcia poniżej.[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon1.jpg[/img]
[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon2.jpg[/img]
[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon3.jpg[/img]
[img]http://www.skodascalemodels.hekko.pl/images/salon4.jpg[/img]
Warto mieć marzenia i je realizować w jakimś nawet minimalnym stopniu!
-
nieźle <!-- s -->
czekam aż w salonach pojawi się ten model z 2 zdjęcia kolor żółty- może wtedy będzie zmiana :]
bierz kasę z UNI i otwieraj salon :super:
-
Piękna kolekcja ! <!-- s -->
Piękne jest również stwierdzenie, które napisałeś na końcu "Warto mieć marzenia (...)".
Nie wolno zrażać się niepowodzeniami w dążeniu do swoich marzeń, w dążeniu do celu, w dążeniu do realizacji swoich pasji - każda kłoda pod nogami powinna być dla nas kolejną motywacją do dalszego działania ! (i stwierdzam to, po niezdanym egzaminie, na który przygotowywałem się prawie miesiąc ).
P.S.
Wszystkiego Najlepszego [b]zaber[/b] i jak najwięcej marzeń, bo gdy są marzenia to jest chęć do walki . -
[quote="zaber"]Mam marzenie mieć salon Skody... [/quote]
jak coś to mam takie samo marzenie, może nawiążemy współpracę? <!-- s:D -->świetna sprawa ten salon domowy
-
[b]zaber[/b] gratuluję wytrwałości w dążeniu do celu.
-
niezla kolekcja gratsy <!-- s:) -->
-
Dzieki za slowa uznania.
W zyciu czasem trzeba isc jakas droga, ja postawilem na taka a nie inna ze mam slabosc do Skody, moze dlatego ze to byl moj pierwszy samochod (105S) a moze dlatego ze mimo opinii wielu "fanow" motoryzacji ktorych komentarze czytam na forach to kawal dobrego auta.
I tak sobie myslalem ze marzy mi sie Superb no ale jakos drogi i za duzy chyba dla mnie, ale mozna go miec inaczej! No i mam i to w kazdej wersji! Pieniadze nie sa tez wcale takie male bo kolekcja kosztuje ale jakos żona albo udaje albo sie przyzwyczaila ze jest zadowolona ze mam swoje takie a nie inne hobby.
Moze ktos z Was tez zbiera modele samochodow? -
Wow brak słów piękna kolekcja :super: tylko pozazdrościć wytrwałości w realizacji świetna robota :padam: <!-- s:padam: -->
-
gitarka nie ma to tamto :super: <!-- s:super: -->
-
Ktos sie orientuje na temat gieldy, sklepu tuningowego w okolicach Ostravy (Czechy). W Polskich sklepach nie ma potrzebnych rzeczy :mur: i chce sie przejechac na zakupy :hyhy: <!-- s:hyhy: -->