Archiwum
-
[quote="enemik"][quote="MirekS"]
[b]Mlody[/b] jak nie masz gdzie myć autka zapraszam do mnie pod garaż :zawstydzony: [/quote] a takie pytanko jak nie będę miał już całkiem gdzie umyć to mogę podjechać? <!-- s:) -->[/quote]Możesz .
-
Witam
Właśnie dostałem zaproszenie na jazdę próbną nową skodziną :hurra: <!-- s:hurra: -->
Zaraz po przejażdżce podzielę się z wami wrażeniami.Pozdr
-
ankieta wypełniona, powodzonka <!-- s:D -->
-
[b]zaber[/b], zgodzę się w Tobą w 100 %, także ma ten silnik w swojej Fabce i jeżeli chodzi o spalanie to wszystko zależy od stylu jazdy; w mieście potrafi spalić 6 - 6,5 l/100km, a na trasie mój najmniejszy wynik to 4,7, ale prędkość nie przekraczała 90km/h
Chociaż przy dużych obrotach to potrafi sporo "wciągnąć" 8,8 l na 100km przy prędkości średniej na odcinku 200 km 120 :zakrecony: <!-- s:zakrecony: --> (prędkościomierz rzadko schodził poniżej 150) -
Osobiście zastanawiam się nad tą nawigacją: http://allegro.pl/item746773772_nawigacja_mio_moov_500_pl_4_7_gratis_sklep_gw.html<!-- m --> Wydaje mi się, że za to cenę nie kupi się nic lepszego. Co o tym myślicie?
-
Jak dla mnie bomba - jakbym miał teraz kupować to wybrałbym właśnie tą Mio Moov 500.
-
no i cos mapka umarla tylu nowych klubowiczow a nikt sie nie dodaje <!-- s:P -->
-
ja dołączyłem ale coś zdjęcie nie chce mi się załadować ;/
-
Czesc panowie!
Mam do was wysoce nietypowe pytanie. Chcialem sie zapytac czy ktorys z was sie orientuje gdzie i w jakiej cenie mozna przetransportowac samochod (Fabie II) na inny kontynet. W grudniu wyjezdzam z Polski na stale i zal mi sie rozstawac z Fabcia. Bede wdzieczny za wszelkiego rodzaju adresy i opinie. :padam: <!-- s:padam: -->
-
Poszukaj firm transportowych - w Gdyni jest przy Kapitanacie.
Numery w USA 732-705-4297 lub 732-705-4226
Email <a href="mailto:service@transportexperts.com">service@transportexperts.com</a><!-- e -->Koszt np zwiezienia (transportu) ze Stanów do Polski to koszt ok. 2000$
-
Najgorsze ze nie chce go wiezc do USA ale dokladnie na druga strone pacyfiku. Mam na mysli Japonie <!-- s;) --> ale dzieki za namiary.
-
W trosce o przejrzystość interfejsu i grafiki na naszym forum proszę wpisywać z jakiej rozdzielczości korzystacie (chodzi o rozdzielczość pulpitu ustawianą we właściwościach).
Z góry dzięki ! -
Witam panowie nie mogę ostatnimi czasu wejsc na strony http://www.microsoft.com<!-- w --> nie wiem co jest grane ktos mi mowil że to może być wina routera . nie umiem sobie z tym poradzic nawet aktualizacji nie moge sciąnąć pomocy
-
Ja posiadam 1280x960 <!-- s:) -->
-
u mnie 1280x800
-
1600x1200 i 1680x1050
-
Jestem przestarzały 1024x768 <!-- s:D -->
-
hehe Tomuś <!-- s:D -->
Dzięki tym, którzy się wpisali.
Resztę osób proszę o wpisywanie swoich rozdzielczości . -
1280x1024
-
[b]FIGO-23[/b], podaj jaki masz router dokładnie.
Jest kilka możliwości od złej konfiguracji routera po knującego providera.
Po pierwsze odłącz router i daj net bezpośrednio na kompa wtedy ustalimy węższe grono winowajców.Damian