Archiwum
-
ja mam TomTom v3 z starym softem elegancko chodzi, z nowym softem sporo bajerów dochodzi niepotrzebnych nikomu jednak wyszukiwanie tras jest masakryczne, a mapa stara czy nowa sporo braków ma,
Osobiście polecam zrobić taki myk (jeśli chcemy tanim kosztem mieć GPS): by kupić GPS Larka (ok 200zł) i wgrać tam AutoMape, Automapa jest dość przebajerzona i skomplikowana w obsłudze, jednak pokrycie jest o niebo lepsze niż w TomTomach. Zresztą ja już to TT się zraziłem, tani czy drogi jeden czort, bo mapy mają tragiczne, a im nowsza wersja tym wiecej niepotrzebnych gadżetów i gorsza podstawowa funkcjonalność
Testowałem tylko gpsy tych marek nie mam porównania z innymi modelami.
Czasem TT v3 który posiadam jest w marketach taniutki (dlatego w sumie go mam niecale 200zł) wtedy jako tako się opłaci TT kupić
-
Witam,
jako że wraz z moim macierzystym klubem (Pomorski Klub Audi) zabieramy się za rozpoczęcie sezonu gry w piłkę nożna halową (wersja amatorska) chciałbym zaprosić wszystkich chętnych na spotkania w Gdyni Pogórze w każdą sobotę na 16. Póki co jest to informacja wstępna i typowo organizacyjna. Co do kosztów to poznam je lada dzień ale chciałbym wiedzieć czy ktokolwiek z was reflektowałby na takie spędzenie czasu (1,5h w każdą sobotę).
W razie jakichkolwiek pytań...piszcie :] <!-- s:] -->
-
[quote="Mulczas"]spalanie w mieście ma duuuże :szok: <!-- s:szok: -->[/quote]
Przy tym silniku ratuje [b]Cię[/b] tylko LPG.
-
jak dla mnie z zewnątrz extra <!-- s:D -->
ale te zegary :dobani: -
projekt juz dosc stary ale ciekawy
-
Witam wszystkich forumowiczów, <!-- s:) -->
Nazywam się Magda Piekarek. Jestem studentką socjologii Uniwersytetu Adama Mickiewicza w Poznaniu.
Poniższa ankieta skierowana jest do kierowców i będzie mi bardzo pomocna przy pisaniu pracy magisterskiej.
Ankieta jest krótka, składa się z zaledwie 8 pytań i jej wypełnienie nie potrwa dłużej niż 2 minutyLink do ankiety:
http://www.paxonta.com/index.php?lng=1&cId=97020d2e96e7d8c21aa290a403581bc04c3f0398&pid=133Zapraszam Wszystkich do wzięcia udziału
-
Poszło <!-- s;) --> .
-
zrobione :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Done!
-
ankieta wypełniona <!-- s:) -->
-
Pomogłem :super: <!-- s:super: -->
-
Fabka wyczyszczona, odkurzona i zapakowana w garaż.
-
Wkońcu sie zdecydowalem, a wlasciwie skorzystalem z promocji . Kupilem Mante GPS430.
Cena 229zl.
4,3" cala ekran, na MapaMap po wgraniu aktualizacji chodzi bardzo fajnie, na karcie AutoMapa tez ladnie chodzi (ale o dziwo - test-adres w Bukowinie Tatrzanskiej do numeru prowadzi tylko MapaMap, AutoMapa tylko "cała ulica")
Narazie mozna polecic, szczegolnie w promocyjnej cenie. -
Po załatwieniu sprawy z ksenonami...umyta i wypucowana...świeci się jak...prawie jak ksenon <!-- s:P -->
-
Po powrocie zza zachodniej granicy umyta nawoskowana i w środku pojawił się nowy zapach.
-
[u]tak jak w temacie [/u]
szukam miejsca gdzie [b]swobodnie [/b] i [b] samodzielnie [/b] mógłbym myć mój samochodzik
najlepiej z dostępem do wody , kerchera itp
zalezy mi abym mógł nalać wody do wiaderek i sam sobie myć autko okolice Bytomia
niestety u mnie znalazł sie upierdliwy ..... w klatce i juz przed swoim budynkiem nie umyje autka
może jest ktoś w stanie udostępnić mi swoje podwórko
pomocy :rozpacz: :rozpacz: :rozpacz: <!-- s:rozpacz: --> -
Przepłukana prze wyjazdem. Ale mnie wkurza powoli ta karoseria. Myje, myje picuje i .... co mam? Smugi.. Słońce + wosk = szyby takie że mi szkoda gadać. Nawet po wodzie są smugi a myje czysta wodą i dobrze spłukuje :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
bo trzeba wytrzeć zanim wyschnie dobrą irchą i żadnych smug nie będzie i auto wygląda jak prosto z salonu <!-- s:) -->
-
[b]Oskarus[/b] po teście wielu różnych szamponów doszedłem do wniosku, iż główną przyczyną smug jest właśnie szampon, już od dość długiego czsu używam castrolla - szampon z woskiem lub w ostateczności shella - szampon z woskiem, tego pierwszego trochę trudno dostać w kraku i problemu z smugami nie mam.
[b]Mlody[/b] jak nie masz gdzie myć autka zapraszam do mnie pod garaż :zawstydzony: <!-- s:) -->
-
[quote="MirekS"]
[b]Mlody[/b] jak nie masz gdzie myć autka zapraszam do mnie pod garaż :zawstydzony: [/quote] a takie pytanko jak nie będę miał już całkiem gdzie umyć to mogę podjechać? <!-- s:) -->