[F1 i F2] VAG - Wszystkie sprawy z nim związane
-
interesuje mnie raczej osprzecik do prac domowych wiec zadne "kombajny wielofunkcyjne mnie nie interesuja. Cos do podstawowych konfoguracji fabki uruchomienie maxidota, wycieraczka tylna ryglowanie drzwi itp.... takiego sprzecika szukam wiec co polecacie
-
[quote="sid"]ale coś autora postu to nie rusza [/quote]
[b]sid[/b], mamy takie fajne narzędzie - nazywa się [color=#CC0000][b]OSTRZEŻENIE[/b][/color] .... -
u mnie tez wywalalo ten blad i tylko ten , jakies dwa miechy temu zalozylem tulejke na druga sonde, tak zeby ta sonda nie byla bezposrednio w strumieniu spalin, tulejke zalozylem na wcisk bo inaczej sie nie da i jak na razie od dwohc miesiecy jest spokoj
-
Witam
W końcu elektryk znalazł przyczynę niedziałania złącza VAG w moim aucie.
Usterką było źle podłączone radio które zakłócało sygnał (chyba coś z masą).pozdrawiam
Michał -
Witam,
Byłem dzisiaj w warsztacie i powiedzieli, że mam przetarty przewód recyrkulacji spalin.
Czy ktoś wie co takiego jest?Dodam jeszcze, że powiedzili, że część kosztuje jakieś 200 PLN.
Zapytałem również w sklepie i powiedzieli, że kosztuje 10 PLN/metr. <!-- s:) -->:orany:
-
Witam
Chciałbym profilaktycznie wyczyścić sobie przepustnicę w Skodzie Fabii 1.2 Htp 6V benzyna 2004 r. przebieg 87 tys. km. W sumie narazie nic się nie dzieje obroty są ok. Czy po wyczyszczeniu konieczna jest adaptacja vagiem? -
Recylkulacja spalin polega na doprowadzeniu pewnej ilości spalin do układu zasilania, ograniczając w ten sposób emisje szkodliwych składników.
-
To to wiem.
Chodzi o to gdzie szukać tego przewodu i jak wygląda. -
[b]magnus 27[/b], adaptacja nie jest konieczna .. ja czyszcze przepustnice co jakis czas i nie robie adaptacji ... sama sie ustawi po kilku km
-
Po pierwsze przywitam wszystkich serdecznie. Po drugie poinformuję że poszukałem we wcześnjszych postach odpowiedzi na moje pytanie. A po trzecie zapytam co mogę zrobić z zapalającą się kontrolką silnika-tester pokazuje błąd 16825 czyli pochłaniacz par paliwa. Auto to Fabia I 1.2 12V 2007. Po pierwszym skasowaniu przejechałem ok.100km przez 10 dni i dzisiaj kontrolka ponownie się zapaliła. Błąd został skasowany-był ten sam.
-
mam to samo jeżdze tak ok 2 lata zawsze jak sie zaświeci kasuje błąd i po problemie ale od juz prawie pół roku nic sie niezaświeciło lepsze kasowanie błedu jak masz kabel niz wymiana tego elementu koszty naserio sa dość spore
-
Kontrolka znów przypomniała o swoim istnieniu. Czy jest możliwa wymiana samego zaworu pochłaniacza par paliwa?
-
Jak w temacie, rocznik 2006 wersja Mint, z klimą i elektryką.
Proszę o podpowiedź. -
Napisz do viaken.pl , dobiorą Ci, co trzeba, masz pewność, że będzie działało i nie przepłacisz za jakiś chiński shit.
-
Witam szybko szukam vaga zeby zgrywal z win 7 i 64 bit pelna wersje . Dzieki z gory .
-
[quote="Sebson"]Witam szybko szukam vaga zeby zgrywal z win 7 i 64 bit pelna wersje . Dzieki z gory .[/quote]
A sterowniki kabla działają na 64 bitach?
-
Tak
-
http://forum.vw-passat.pl/showthread.php?t=63921<!-- m -->
Zobacz to
-
Ja miałem ten sam problem i nie dało rady na 64bitówce zainstalować. Więc zainstalowałem Virtuala Boxa i władowałem tam XP 32bit i hula jak ta lala. Łącznie zajmuje mi wszystko ok. 200MB
-
[quote="kornat"]Ja miałem ten sam problem i nie dało rady na 64bitówce zainstalować[/quote]
ja miałem ten sam problem. pozostał VMware - maszyna wirtualna i zainstalowany XP