[F1] Sportowe zawieszenie, co wybrać?
-
poszukaj jakis uzywek .. ja smigalem na uzywkach i teraz moje poszly do kolejnej fabki <!-- s:) -->
-
No poszukam, poszukam bo ori to by mi budżet zrujnowały Na razie chce się audio zająć i malowaniem tych zacisków <!-- s;) -->
-
co wybrać gwint Ta Technix lub same sprężyny na ori amorki chciałbym żeby to jakoś wyglądało
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 28-11-2011, 22:15[/i] ][/size]
a o powiecie nad samymi sprezynami i ori amorki bo chyba te mts to badziew ?? -
jak miałem jeszcze fabke to szukałem spręzyn od RS-ki. w połączeniu z amorkami Sachs-a miał być dobry komplet. ale fabka się sprzedała i nie mam zdania .... <!-- s:/ --> same sprężyny są ok. 3 cm niższe. ale za to kombi jest cięższe z tyłu więc nie wiem jak to bedzie w komplecie.
-
chyba dam sobie spokój z tym gwintem wydaje mi się że ten MTS to niezły shit <!-- s:D --> szukam springów 40mm jakieś H&R albo Koni
-
[b]jablonix[/b], MTS to szit, kup lepiej zestaw Weitec springi + amory .. jest fajny zestaw .. przod -60mm , tyl - 40 mm
-
[quote="Wojtas"][b]jablonix[/b], MTS to szit, kup lepiej zestaw Weitec springi + amory .. jest fajny zestaw .. przod -60mm , tyl - 40 mm[/quote]
ja jestem zielony w tym temacie wszystkie springi co znajduje H&R Eibach Koni do kombi mają max 30mm a ja chciałbym narazie na ori amorki założyć ale 40mm i nie moge znależć
-
Koni robi springi -40 jeździłem na nich teraz śmiga Venomk z fabiaclub.pl
niższych sprężyn nie znajdziesz -
to o co chodzi z postem Wojtasa -60mm ??
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 29-11-2011, 21:08[/i] ][/size]
a masz jakieś foto bo nie mogę sobie wyobrazić jak wygląda na -30mm i -40mm -
Siemi, a jest coś może z Bilsteina :?: <!-- s:?: -->
-
mogłby ktoś mi pomóc znaleźć jakieś 40mm do kombi 1.9Tdi bo juz 2 godziny szukam i są same 30mm
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 30-11-2011, 18:40[/i] ][/size]
co nikt nie pomoże?? [b]Wojtas[/b] co ty byś wybrał do 1000zł bo nic nie moge znaleźć[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 01-12-2011, 12:59[/i] ][/size]
ktoś mi zaproponował używany gwint firmy KW za 900 amorki niby po regeneracji co myślicie o takim zestawie ?? -
[b]jablonix[/b], sam sie wkurzam bo chcialem teraz kupic taki zestaw .. pamietam ze byl na stronie weiteca -60 przod i -40 tyl .. moze to juz wycofali .. taki zestaw kosztowal 1700 zl <!-- s:/ -->
Maja dostepne np do [url=http://www.weitec.pl/pokaz_produkt.php?idprod=60]BMW[/url] Musze do nich napisac i zamowic ... dam znac jak sie sprawa zakonczy.
Do 1000 zl to mozesz jedynie zainwestowac w sprezyny eibacha lub cos dobrej firmy uzywane .. na tani i dobry nie masz co liczyc .. to samo sie tyczy kitow z tych gorszych fimr (MTS,TA TECHNIX itp) .. Lepiej dozbierac troche funduszy i zalozyc cos konkretnego .. ja bede juz przekldal zawieche 3 raz w ciagu roku
Znowu bede musial [b]Maniemu[/b] zabrac 1 dzien i poprosic go o pomoc
-
Jest do kupienia gwint KW Variant 1 używany amory po regeneracji komplet za 900zl
-
[quote="Wojtas"]Znowu bede musial Maniemu zabrac 1 dzien i poprosic go o pomoc [/quote]
chetnie pomoge tyle ze trzeba zarezerwowac caly dzien od rana
[b]jablonix[/b] ja smigan na weitec'u juz jakies 70tys i jest dobrze bo nisko i komfortowo jak na gwint przystalo prezes [b]Wojtas[/b] jechal i ma porownanie co do MTS'a ktorego posiadal...
wszystko zalezy tez czy auto na zloty i od swieta czy na codzien i rodzinka...
-
Zwykly zestaw -30 przod/tyl Weiteca kosztuje 2000 zeta tyle nie wyloze za zawieche ma ktos moze jakis pomysl na dobry zestaw springi + amory :?: ale troche tanszy :?: <!-- s:?: -->
-
Co byś Powiedział na H&R i ew. BILSTEIN'y :?: <!-- s:) -->
lub:
http://allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-gwint-skoda-fabia-99-06-kpl-i1934137235.html
coś takiego
-
ten gwint MTSa mialem i juz nie chce gwintu .. jedynie zestaw .. albo ewentualnie to sprezyn kupie same amory
-
jakby ktoś chciał mam do sprzedania sprężyny przód tył z moje go gwintu Bilstein. Tył można montować bez problemu bez regulacji u mnie tak było jeździło się ok
-
[b]Siemi[/b], możesz pokazać fotki, jak to cacko wygląda :?: <!-- s:) -->
-
witam. chce obnizyc ale moze nie tyle co lekko utwardzic mojego kombiacza... doczytalem ze sprezyny tylne w kombi i sedanie maja wiekszy dopuszczalny nacisk na os. a co z amorkami? sa takie same czy zrobi im roznice jak dam amorki gazowe z hb a sprezyny krotsze z kombi?
jeszcze jedno - czy moze ktos potwierdzic ze zestawy z polo 9n na 1000% pasuja? w opisach sprezyn do 9n podaja wszedzie dopuszczalny nacisk prawie taki jak w fabii kombi ...sprezynki apex juz w drodze a amorki pojda gazowe jak te tylko zaczna padac
i amorki zgodnie z przewidywaniami padly... sashe gazowe zamowione <!-- s:P -->