Witam Fabiomaniaków ;)
-
Witam wszystkich.
Mam na imię Łukasz, jestem z okolic Piotrkowa Trybunalskiego.
Kilka dni temu mój ojczulek zakupił nowe autko, więc postanowiłem się zarejestrować w jego imieniu.
Owy zakup to oczywiście Skoda Fabia, buda w wersji Kombi z silnikiem 1.4 16V. Z pewnością będę miał kilka pytań, więc liczę na pomoc.Pozdrawiam serdecznie <!-- s;) -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
witaj
-
Witamy na [b]FCP[/b]
-
[quote="Sony"]Skoda Fabia, buda w wersji Kombi z silnikiem 1.4 16V. [/quote]
Witam,
To tak jak moja <!-- s:) -->
Który rocznik, jaka wersja? -
Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
witaj na [b]FCP[/b] Zapraszamy na [b]V zlot FCP [/b]. Więcej informacji w temacie o zlotach <!-- s;) -->
-
Witaj na FCP moja mama smiga taka Fabia z 16 V tylko ze w HB <!-- s;) -->
-
Cześć <!-- s:) -->
-
siema przyczepnosci bezawaryjności <!-- s:D -->
-
[quote="emmjot"]Który rocznik, jaka wersja?[/quote] Rocznik 2002, wersja Fresh <!-- s:P -->
[quote="dr O."]Zapraszamy na V zlot FCP . Więcej informacji w temacie o zlotach [/quote] Gdyby to moja furka była to pewnie bym zajrzał, ale ojczulek rocznik '56, więc raczej nie będzie chętny A ja sam podróżuję Seatem Toledo 1M
Dziękuję za tak miłe powitanie na forum
Pozdro
-
możesz śmiało wpadać jakim samochodem chcesz Co do Taty to mamy też starszych klubowiczów Im nas więcej tym ciekawiej no i można się dużo rzeczy dowiedzieć, zobaczyć. Może doznasz inspiracji i będziesz dłubał autko Taty, ale też i swoje <!-- s:) -->
-
[quote="dr O."]Może doznasz inspiracji i będziesz dłubał autko Taty, ale też i swoje [/quote] Swoje to ja dłubię cały czas i jestem aktywny akurat na forum ToledoClubPolska Co do ojca autka to sukcesywnie będę się starał go przekonać do swoich racji. Choć ostatnio poległem jak mu chciałem wymienić żarówki świateł pozycyjnych i podświetlenia rejestracji na białe LEDy... Ciężki z niego typ <!-- s:) -->
-
Witaj na Fabia Club Polska <!-- s -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witaj na forum [b]Fabia Club Polska[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid