Jak trafiles na FCP ??
-
Jako prezent przyjmę cukier.... Może być w kostkach :oczami: <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"]Może być w kostkach [/quote]
... po amputacji ?? ja swoich tak łatwo nie oddam <!-- s:D --> -
[quote="kapi"][quote="sid"]Może być w kostkach [/quote]
... po amputacji ?? ja swoich tak łatwo nie oddam <!-- s:D -->[/quote]Nie nie Z sosem własnym to nie
Pozdrawiam
sid -
[b]sid[/b], mlody stazem a juz moda sie dorobil :tajniak: <!-- s:tajniak: -->
Mnie 2 maja minelo juz 7 lat ale ten czas leci ...
jak trafilem na FCP :?: poprostu zalozylem FCP :evil:
-
[quote="Wojtas"][b]sid[/b], mlody stazem a juz moda sie dorobil :tajniak: <!-- s:tajniak: -->
[/quote]
Wojtas : sid zostaniesz modem
sid : eeyyaa noeeee ?
Wojtas : nie e tylko tak i już
sid : okPo krótcce tak to chyba wyglądało
Pozdrawiam
sid -
w sumie nie miales za duzego wyboru albo jestes z nami albo przeciwko nam <!-- s:P -->
-
..to teraz róbcie porządek i usuńcie ten off-topic <!-- s:D -->
-
[quote="Loni"][quote="Michael"]Mnie dla odmiany namówiło samo szefostwo FCP i z dobrym skutkiem jak widać <!-- s:P -->[/quote]
... postaramy się żebyś nie żałował bo tak naprawdę fajni jesteśmy
[/quote]Napewno nie będe :zdrowko: no chyba że mi na jakimś spocie Fabie przerysujecie :rotfl:
żart oczywiście -
było to dawno dawno temu za górami za lasami
jeżdżąc z mama do pracy widziałem niebieska fabie stojąca miedzy os słonecznym a os. zielonym w Hucie ul. Żeromskiego jak sie okazało była to oklejona w "jakies dizwne" naklejki wpisałem do wyszukiwarki i wyskoczyło a jak się kapnąłem to była to fabka [b]Zygus[/b]'a ale to było bardzo dawno Zygus tam juz sporo czasu nie mieszka
-
Szukając informacji o Fabii przed zakupem, analizowałem jaki silnik, jaką wersję wyposażenia, ile pali i wygooglałem sobię tą stronkę, już tak pod koniec 2010, a że jest tu sporo informacji i zdrowa atmosfera więc mam zamiar się tu osiedlić na dłużej.
-
To i ja opowiem Wam swoją historię..
Tak się złożyło że w 2010 roku w Borkach LKP i FCP miały zloty w tym samym czasie.
Ja tam byłem wtedy Lineą, stąd o FCP wiem już od dawna.
A potem życie tak się uplotło że do kompletu pojawiła się Fabia <!-- s:) --> -
Ja wiem od mojego kolegi ktory wczesniej ode mnie zakupił Skode Octavie i jest na forum OCP
Stad mi powiedział o FCP:) -
Mój mąż trafił tu pierwszy, ale później się zalogował Po mojej namowie w sumie <!-- s;) -->
A trafił, bo szukał rozwiązania problemów z naszą Fabką i się udało Zalogowałam się i wstąpiłam do klubu, bo atmosfera na forum przypadła mi do gustu -
a ja znalazłem w necie, jak szukałem informacji na temat danych technicznych swojej fabii
-
Ja trafiłem przez wyszukiwarkę internetową :lamer: . Szukałem sposobu na opanowanie przecieku drzwi i trafiło mi się FCP. Teraz jestem szczęśliwy,że mogłem zagościć w klubie i poznać wspaniałych ludzi :super: <!-- s:super: -->
-
Udzielam się na OCP oraz A6 Klub Polska, więc naturalne że wraz z zakupem kolejnego auta zaglądnąłem tutaj.
-
[quote="MirekS"]Fakt, trochę niejasno się wyraziłem, miałem na myśli moją fabiulę, toż to ona jest najstasza w klubie, początek listopada 2000 roku, nieprawdaż :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Trochę odkopałem posta i niestety muszę stwierdzić ze najprawdopodobniej najstarsza fabka na forum to jest u mnie w domu. Dokładniej mówiąc fabka mojej mamy z pierwszą rej. 03 lipca 2000r. . Jeden właściciel od początku i oryginalny przebieg 152tyś km. Silnik 1,4 mpi
Żeby nie było OT oczywiście FCP znalazłem w Googlowniczce.
-
Ojciec swoją rejestrował pod koniec października 2003 r. <!-- s -->
[quote="MARKO"]Żeby nie było OT oczywiście FCP znalazłem w Googlowniczce.[/quote]
To samo co do siebie zatwierdzam :zdrowko:
-
Google^^
pierwsza skoda w domu czerwiec 2004, pierwsza Fabia pazdziernik 2006 <!-- s:) -->
-
A mnie ściągnął Leniwiec ';-)