Jak trafiles na FCP ??
-
Szukając forum fabii w wyszukiwarce <!-- s:D -->
-
Siemano wszystkim. Ostatnio kupiłem sobie Fabię w leasingu i postanowiłem zawitać na to forum.
-
Znajomy mi polecił. <!-- s:) -->
-
Witajcie! Trafiłam na forum z polecenia kolegi <!-- s:) --> Pozdrawiam!
-
Witam wszystkich , trafiłem na te forum za pomocą google gdy poszukiwałem forum na temat Fabii <!-- s;) -->
-
Dzień dobry
Witam kolegów! Na forum trafiłem oczywiście przez google po tym jak 2 dni temu stałem się posiadaczem Fabii 2 1.4 MPi <!-- s:) -->
-
Witam wszystkich. trafiłem tu dzięki google po przewaleniu kilku innych forów ze stajni vieśwagena. chyba im bardziej człowiek szuka tym bardziej błądzi <!-- s:) -->
-
Witam szanowne grono
Niedawno zakupiłem Fabie Kombi 1.4 16V CGGB srebrny metalic wersja Ambition. Z tego co się zorientowałem człowiek u którego kupowałem należy do "sąsiedniego" klubu jakim jest Octavia Club Polska
-
reja14
Witam Wszystkich.
Mam 72 lata i jestem właścicielem Skody-Fabia-Sedan-2004 rok od początku.
Trafiłem tutaj szukając informacji-wiadomości dotyczącej samodzielnego montażu czujników parkowania.
Pozdrawiam wszystkich. -
Cześć Forumowicze!
Dwa tygodnie temu stałem się szczęśliwym (czas pokaże?) posiadaczem czarnej Skody Fabii HB Mint z 2006 roku z silnikiem AXR 1.9 TDI.
Ogólnie bardzo fajne forum ale chyba użytkowników jest już mniej niż dawniej <!-- s:) --> Szkoda że większość obrazów nie chce się załadować.
Póki co szukam odpowiedzi ale niebawem zacznę pytać... :]]]
Pozdrawiam!
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
-
Witam wszystkich!
Od dwóch tygodni jestem posiadaczem Skody Fabii I Combi 2005 1.4 16V 74kW i tak szukając informacji w google znalazłem to forum <!-- s:D -->
Pozdrawiam
-
Szukałem szukałem po internetach i znalazłem !! ;D
-
Rozrząd w 1.2tsi i internety doprowadzily mnie na to forum [emoji6]
-
Szukałem coś o fabii
Wysłane z mojego UMI_Diamond przy użyciu Tapatalka
-
Witam, trafilem do klubu z google, gdyż lubie poznać ludzi którzy lubią pomóc i doradzić drugiej osobie w pasji i zamiłowaniu. W motoryzacji czy danej marce która teraz dla mojej rodziny aktualnie zostafa F1. Pozdrawiam i do usłyszenia
-
Ja trafiłem tutaj zupełnie przypadkowo poprzez google. Szukałem czegoś do swojego samochodu i tak mnie tutaj sprowadziło.
-
Ja jeżdżę Fabią od ok 2 lat, ale na forum trafiłem stosunkowo niedawno. Forum znalazłem przy pomocy google, ale mam też konto na drugim forum fabii (nie wiem które lepsze). Szkoda, że oba fora słabo funkcjonują obecnie (mało postów, aktywności). Mam nadzieję, że pomożecie jak będzie takowa potrzeba, a ja jak tylko będę potrafił pomogę Wam <!-- s:) -->
-
Witaj na fcp .pl
Jest też trzecie forum <!-- s:) -->
Które lepsze ? Nie nam to oceniać
Powodzenia z szkodnikiem i zapraszamy na spoty lokalne.tapatalk
-
chętnie na jakiś zaglądnę jeśli na Podkarpaciu będzie się coś działo <!-- s:) -->
-
Siamanko Na forum trafiłem bo szukałem jakiegos klubu ale ze od maja mam fabie to musialem jakies forum znalesc zeby dowiedziec sie o jakis spotach Pozdrawiam i dozobaczenia <!-- s;) -->