Jak trafiles na FCP ??
-
Jak trafiles na Nasz klub ? Zapraszam do wypowiadania sie zarowno w postach jak i w ankiecie.
-
No to ja chyba wiadomo dzięki komu tu jestem :oops:
Więc wieeeeelkie dzięki dla wspaniałego Zygusa hihihiii :mrgreen: -
google
-
Kurde nie mam opcji dla mnie ... zalozylem ten klub :mrgreen:
Ale zaznaczylem wyszukiwarka .. bo jak kupilem fabke to szukalem czegos w necie na jej temat .. trafilem na Mayka strone a tam znalazlem Adasia numer gg ze poszukuje ludzi z fabkami z okolic Czestochowy i Katowic i tak to sie zaczelo i trwa do dzis ... :mrgreen:
-
a ja z kolei trafilem tu idac w slady szwagra, ktory jest w OCP...
PS.
fotka niezla niezla :mrgreen: -
mówiąc szczerze to moja nieoceniona żonka Was znalazła i konkurencje
jakoś zostałem u Was sam nie wiem dla czego ( może wiem ) :evil: <!-- s:evil: --> -
[quote="MŁODY"]mówiąc szczerze to moja nieoceniona żonka Was znalazła i konkurencje
jakoś zostałem u Was sam nie wiem dla czego ( może wiem ) :evil: <!-- s:evil: -->[/quote]Bravo dla żonki Mamy nadzieję że nie żałujesz tego wyboru?
-
Dzięki wyszukiwarce internetowej, znalazłem dwa kluby ten, tzn nasz i fabiaclub.pl.
Jestem tu i tu ( to chyba nie jest zakazane? mam nadzieję.). -
[quote="abenek"]Jestem tu i tu ( to chyba nie jest zakazane? mam nadzieję.).[/quote]
jasne ze nie jest to zakazane :mrgreen:
-
Ostatnio mam trochę wolnych chwil wieczorami to klikam :mrgreen:
Znikły dwa posty??? -
[quote="abenek"]Ostatnio mam trochę wolnych chwil wieczorami to klikam :mrgreen:
Znikły dwa posty???[/quote]Zostaly przeniesione do Totalnego OT, gdyz mialy malo wspolnego z tematem :mrgreen:
-
Jako najstarszy właściciel fabki w klubie, grzebałem w neciku szukając starszego i tak trafiłem na FCP :mrgreen:
-
[quote="MirekS"]Jako najstarszy właściciel fabki w klubie, grzebałem w neciku szukając starszego i tak trafiłem na FCP :mrgreen:[/quote]
Nie bede ci Mirek zagladal w metryke, ale w klubie mamy nawet 40-latka ( o ile sie nie myle). Przepraszam kaczor jesli ci dodalem pare latek :mrgreen:
-
[quote="Zygus"][quote="MirekS"]Jako najstarszy właściciel fabki w klubie, grzebałem w neciku szukając starszego i tak trafiłem na FCP :mrgreen:[/quote]
Nie bede ci Mirek zagladal w metryke, ale w klubie mamy nawet 40-latka ( o ile sie nie myle). Przepraszam kaczor jesli ci dodalem pare latek :mrgreen:[/quote]
Fakt, trochę niejasno się wyraziłem, miałem na myśli moją fabiulę, toż to ona jest najstasza w klubie, początek listopada 2000 roku, nieprawdaż :?: <!-- s:?: -->
-
[quote="MirekS"]Fakt, trochę niejasno się wyraziłem, miałem na myśli moją fabiulę, toż to ona jest najstasza w klubie, początek listopada 2000 roku, nieprawdaż :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Ano to chyba fakt. Choc w tym temacie sie nei orientuje.
Ale zaraz zrobie ankiete i zobaczymy ile fabek z ktorego roku jest :mrgreen:[url=http://fcl.pl/forum/viewtopic.php?t=1125]temat z ankieta[/url]
-
Kumpel byl juz w klubie renault a ze jestem wlascicielem fabki zaczalem szukac na necie i tak znalazlem Fabia Club Polska <!-- s:) -->
-
znalazlem w necie jak bylem pijany :roll:
-
[quote="waku"]znalazlem w necie jak bylem pijany :roll:[/quote]
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to musiałeś być nieźle wstawiony .
-
[quote="waku"]znalazlem w necie jak bylem pijany :roll:[/quote]
[b]A JA W TYM CZASIE BYŁEM TRZEZWY....[/b] -
A czy maz to znajomy? <!-- s -->