Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Mi pasuje (jak dotąd).
-
Mnie też pasuje 10-11 lipiec <!-- s;) -->
-
mam ranki 11 12do pracy jezeli spotkanie odbedzie sie w godzinach popołudniowych w katowicach to przyjade was osobiscie poznac
-
spoty przewaznie sie ok 15:00
-
[quote="Wojtas"]spoty przewaznie sie ok 15:00[/quote]
wiec powinienem dojechac bez problemu
-
Wstępnie się pisze na 11 Mam nadzieję że przy mojej jeździe (czytać z prędkością roweru) kiedyś dojadę
Pozdrawiam
sid -
Ja 10-11 lipiec niestety pracuję - także odpadam.
-
10 lipca - montuje klime .... moze jakas data 17-18 :?: <!-- s:?: -->
-
Hehe, czyżby moja klmia [b]Cię[/b] zmotywowała - super docenisz ją w upalne dni.
17-18 to już wakacje, hmm będzie ciężko się zebrać...
-
moze ktos sie znajdzie chetny [b]Mirus[/b] Twoja to byla kropka nad i .. a zaczalem o tym myslec w 2006 roku po spocie w Zywcu kiedy to bylo jakies 100 stopni w cieniu i [b]Lestek[/b] podwiozl mnie do sklepu po zimne piwo .. w jego aucie bylo wtedy jakies 18 stopni ... az nie chcialo sie wysiadac .. niestety do tego czasu min cena jaka udalo mi sie znalezc to bylo 4500 ale na szczescie od tego roku juz bedzie lepiej :sanki: polaczenie folia na szybach, ktora za3muje promienie UV + klima = przyjemna oraz komfortowa podroz <!-- s:D -->
-
Mnie jak na razie pasuje termin. Zróbmy może listę ile osób się deklaruje i wtedy zobaczymy czy jest sens w ogóle myśleć o spocie <!-- s:) -->
-
Mnie osobiście pasuje i 11 i 18 lipiec. Jeżeli była by podana konkretna data to może udałoby mi się zaprosić do klubu i przy okazji na spot kolegę który od paru dni posiada Fabianke.
Pozdrawiam
sid -
Data ustalona - 18 lipca 2010 r. w Katowicach.
Proszę o robienie listy i dopisywanie się, kto jest chętny i się zjawi.- WolfMK
- Wojtas i Loni
- sid
-
Skoro juz mnie [b]Wolfmk[/b] dopisałeś do listy to nie wypada odmówić <!-- s:P -->
-
Jeszcze zapytam o jakieś namiary na miejsca spot'a Godzina 15 ?
Pozdrawiam
sid -
ja niestety odpadam - dyżur w pracy 18.07 <!-- s:( --> no chyba że po 19:00 to ok
-
[quote="wolfmk"]Data ustalona - 18 lipca 2010 r. w Katowicach.
Proszę o robienie listy i dopisywanie się, kto jest chętny i się zjawi.- WolfMK
- Wojtas i Loni
- sid
4.[/quote]
odpadam w tym terminie praca na 14 <!-- s:( -->
-
[b]Loni[/b], ale przyjedź swoją fabką - będziemy robić sztuczny tłok <!-- s:D -->
[b]sid[/b], miejsce się jeszcze ustali, a godzinę proponuję 16-tą.
Kontynuacja listy:- WolfMK
- Wojtas i Loni
- sid
-
Zajmuję w takim razie pozycję czwartą. <!-- s:) -->
-
No ja już na wakacjach będę 18, ale życzę dobrej zabawy :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .