Spot Katowice / Kraków i okolice
-
[quote="Wojtas"]przydalo by sie zorbic jaksi spocik "przed zlotowy" jak stoicie z czasem 9 maja :?: <!-- s:?: -->[/quote]
Czy koncepcja przedzlotu nadal aktualna? Mi osobiście pasuje wszem i wobec, zarówno 9, jak i 15.
Oczywiście 15 o 15 pod Krokusem pojawię się z przyjemnoscią (czyt. z Fabią).
-
[b]Data ustalona 15 maja o godz. 15 pod Krokusem[/b]
Niestety moja obedcność z dniem dzisiejszym stanęła pod znakiem zapytania, ale postaram się dotrzeć.
-
[quote="MirekS"][b]Data ustalona 15 maja o godz. 15 pod Krokusem[/b]
.[/quote] żeby nie szukać sie po parkingu najlepiej od strony BP tam przeważnie jest sporo wolnego miejsca
-
no to ustalone Mirus wez na żądanie <!-- s;) -->
-
[quote="wolfmk"]Jak ktoś będzie przejeżdżał przez Jaworzno to pisać do mnie wcześniej na gg: 3388327.
Zgadamy się i pojedziemy kolumną, a po drodze zbierzemy Prezesową i Prezesa <!-- s:) -->.Gdzie się spotykamy w kraku ?? IKEA czy gdzieś indziej ?[/quote]
wolfmk mogę zahaczyć o Jaworzno po drodze tylko najlepiej gdzieś po trasie bo Jaworzna nie znam
-
Napisze do Ciebie na gg <!-- s:) -->.
Jedzie ktoś jeszcze przez Jaworzno ?? -
[b]enemik[/b], mam zarówno ramkę jak i naklejkę, ale nie będzie mnie na spocie. w piatek wyjezdzam
-
Panowie, krakus jest na wlocie do Krakowa tak ? Dobrze pamiętam ?
-
No nie do końca musisz przejechać pasternik, rozkopane rondo pod makro, potem całą opolską, jak po lewej stronie będziesz miał targowisko plac imbramowski wjedziesz na pierwszą estakadę, później lublańska i druga estakada, trzymasz się lewego pasa i skręcasz na światłach w lewo i w prawo i jesteś pod krokusem <!-- s:) --> .
-
To może inaczej - podajcie ulice i numer gdzie się spotykamy <!-- s:) -->.
-
Kraków, Bora-Komorowskiego 37
-
jesli były by kłopoty prawie zawsze nasłuchuje CB to można wołać jak sie domyślam Mirek pewnie tez jak jest w zasięgu to słucha CB <!-- s:D -->
-
[quote="enemik"]jesli były by kłopoty prawie zawsze nasłuchuje CB to można wołać jak sie domyślam Mirek pewnie tez jak jest w zasięgu to słucha CB <!-- s:D -->[/quote]
YES .
-
No niestety, z CB to tylko telefon posiadam <!-- s:D -->.
Trafimy bez problemu - wydaje mi się, że kiedyś już tam byłem.
Z resztą Prezes pewnie i tak wie gdzie to jest, a ja niepotrzebnie Wam głowy zawracam . -
przeciez jst gps <!-- s:P -->
-
[quote="Wojtas"]przeciez jst gps <!-- s:P -->[/quote]
:hyhy: tylko nie wierzcie mu do końca, by [b]Was [/b]nie wyprowadził w pole .
-
[quote="MirekS"][quote="Wojtas"]przeciez jst gps <!-- s:P -->[/quote]
:hyhy: tylko nie wierzcie mu do końca, by [b]Was [/b]nie wyprowadził w pole .[/quote]
... tak tak jest gps i ja to napewno niezabłądzimy
-
Być może spóźnię się gdzieś do pół godziny, 40 minut (czyli będę ok 1530 na parkingu).
Dobra wiadomość jest taka, że prawdopodobnie będę miał VAGa z laptopem (kabel zarówno Viakena, jak i VAG K+CAN), więc jak ktoś będzie chciał sobie podłubać w aucie (na własną odpowiedzialność ofc), to nie powinno być problemu.
-
tylko nie zapomniec <!-- s:) --> [b]dzisiaj o godz 15:00[/b]
-
Wiem będę <!-- s:) --> .