Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Wychodzi na to,że spotkamy się najprędzej na imprezie Summer Cars Party w Katowicach - bo jakoś rzeczywiście temat umarł śmiercią męczeńską <!-- s:) -->
-
Moze by jakis spocik w Krakowie ????
-
ja dopiero podjade na SCP, brak czasu
-
NO to chyba termin się przesunie na październik
-
z Wami to tak zawsze :dobani: <!-- s:dobani: -->
-
Chyba tak.
-
Kiedy jakiś spot Gliwice/Zabrze ? <!-- s:P -->
-
Teraz teoretycznie ma być spot w Krakowie <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
A może jakiś mniejszy regionalny na Śląsku ? <!-- s:D -->
-
Uwaga Uwaga !!!
Co powiecie na spota w Krakowie 26.11.2011 Sobota !! o 15 pod Realem na Bora ?
Może pobijemy rekord 13fabek na spocie
Pozdrawiam
sid -
ja z checia wpadne na spota .. tylko teraz u mnie lipa z czasem i nie wiem czy bede mial wolne <!-- s:/ -->
-
Może pobijemy rekord 13fabek na spocie :-)[/quote]
Chętnie bym wpadł,ale mogę nie dać rady jak będę rodził <!-- s;) -->
Sid 13 fabek :przestraszony: lepiej żeby się odbył spocik przy kilku fabkach,bo jak pokazują spoty ostatnimi czasy to w ogóle jest problem spotkać się gdziekolwiek. Szkoda :rozpacz: -
Pozdrawiam wszystkich KLUBOWICZÓW - dzięki za życzenia, jeszcze jako
dwudziestolatek i do zobaczenia na spocie <!-- s:) --> -
[quote="sid"]Co powiecie na spota w Krakowie 26.11.2011 Sobota !! o 15 pod Realem na Bora ?[/quote]
niestety w tą sobotę mam 1 zmianę.. wiec nie dam rady na tą godzine.. -
Ja będę wtedy wokolicach Wrocka jakoś także nie dam rady, a szkoda, bo chętnie bym podjechał, pogoda świetna jak na listopad <!-- s:/ -->
-
A ja przyjadę właśnie 26 tego <!-- s:P --> Nic nie stoi na przeszkodzie żeby ktoś podał może inny termin
Pozdrawiam
sid -
żadnych planów nie będzie - czemu nie :?: <!-- s:D -->
-
ją też będę 26 to najwyżej będzie mini spot. nie sid <!-- s:) --> a wogóle wg mnie nie ma sensu robić list bo wiadomo jak sie kończy
jest data godzina kto może to przyjedzie i już po problemie a jak by okazało sie ze nikogo nie będzie no trudno live is brutal ten spot to miał być końcem września sami widzicie jak wychodzi.
ps. mi prawie każda sobota pasuje więc mi to obojętne
-
[quote="anubis"]oczywiście pod krokusem[/quote]
czemu ten krokus tam nawet nie ma gdzie posiedziec moze Bonarka parking podziemny i dyzo miejsca do posiedzenia...
-
manii a widziałeś zakaz z LPG na -1 na bonarce. <!-- s:/ --> mnie to nie dotyczy ale kiedyś widziałem jak ochrona jeździła żółtym peugotem107 i obczjali to także jak byś sie wybierał to na górę