Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Też jestem za tylko nie 27/28.08, nie pasi <!-- s:P -->
-
my wyjezdzamy 19ego wracam dopiero 4.09 na poludnie
-
To ja tez się podepnę do tematu spocika i jestem jak najbardziej za. Wakacje mijaja a kubeczek leży gdzies w ciemni i czeka na mnie w niecierpliwości.... a tak wogóle to jakoś tak teskno za Wami :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Nooo tak mnie też tęskni się za Wami Kochana ekipo ale niestety ja też dam radę po 4 .09 <!-- s:( -->
-
To może 18stego <!-- s:P --> ? hmmmmmmmmm około 16-17 ?
Pozdrawiam
sid -
[quote="Loni"]dam radę po 4 .09 <!-- s:( -->[/quote]
Lonka to po 4 robimy następny .
-
[quote="MirekS"][quote="Loni"]dam radę po 4 .09 <!-- s:( -->[/quote]
Lonka to po 4 robimy następny .[/quote]
-
17 wesele
18 poprawiny na drugim weselu
tak do 20 bede dochodzil do siebie więc w tym terminie odpadamy...
-
To może 10 wrzesień ? Sobota ? Godzina 16 ?
Pozdrawiam
sid -
[quote="sid"][b]10 wrzesień - sobota - godzina 16 [/b][/quote] termin ustalony
jest dużo czasu niech Wszyscy sobie dopasuja sprawy osobiste i chciałbym zobaczyć Wszystkich na Spociku
brakujące osoby będą ukarane :idiota: <!-- s:idiota: -->
-
Ja chętnie się pojawię gdzie ostatecznie będzie ten spocik, w którym miejscu w Katowicach?
-
[quote="DJ MŁODY"][quote="sid"][b]10 wrzesień - sobota - godzina 16 [/b][/quote] termin ustalony
jest dużo czasu niech Wszyscy sobie dopasuja sprawy osobiste i chciałbym zobaczyć Wszystkich na Spociku
brakujące osoby będą ukarane :idiota: <!-- s:idiota: -->[/quote]
Dzięki za zaproszenie na spocik , mam nadzieję że do tego czasu się ogarnę i dam radę przyjechać.
Pozdrawiam -
bede w Silezji to zobacze jak z miejscami parkingowymi bo ostanio był tam mały plac budowy , a jak nie silezja to 3 Stawy , albo ...może w Parku w Chorzowie dla odmiany
-
[b]DJ MŁODY[/b]w Silesii jest cały czas plac budowy. Większa część parkingu jest wyłączona z użycia i parking jest przeniesiony w okolice Dębowych Tarasów naprzeciw Silesii. Aha...parking jest prowizoryczny...na żwirze i wyznaczony tasiemkami więc na spota nie polecam. Trzeba by inne miejsce wyznaczyć. Park w Chorzowie dobry pomysł <!-- s --> - tylko może być problem ze znalezieniem miejsca parkingowego w samym parku i np.w weekendy wjazd jest płatny. Ja to zawsze pod Carrefour autko zostawiam i na nóżkach 200m śmigam do parku.
-
A może ktoś z Katowic sprawdzi, jak jest z miejscem pod Spodkiem, tam za biurowcem PKP, który jest praktycznie opuszczony powinno być miejsce, tylko nie wiem, czy wjazd nie jest przypadkiem płatny?
-
[quote="pietrass"] jak jest z miejscem pod Spodkiem, tam za biurowcem PKP[/quote]
za biurowcem jest ciasno,
ale kawałek dalej ( ok. 100m) - miejsca ci tam dostatek, ale z knajpką i cieniem krucho ....
jest tam duży żwirowy parking,
a za postój się nie płaci ( narazie )
można się zastanowić nad :CH PLAZA Ruda Slaska - duży parking, bistro na piętrze.
Punkt 44 ...
Auchan na trasie średnicowej - parking podziemny ...
IKEA - parking podziemny
CH FORUM - parking podziemny, ale chyba ciągle pełny.10 IX mnie nie ma.... jestem w CRO.
-
proponuje za Centrum Handlowym 3 Stawy z tyłu jest tam duzo miejsca ławeczki knajpki , niektórzy juz byli na spociku po 3 Stawami
-
To jak z miejscem <!-- s:D --> ?
Pozdrawiam
sid -
właśnie jak z tym spocikiem będzie?
-
Spocik chyba poległ, ja sam nie mam jak się na nim pojawić <!-- s:/ -->
Pozdrawiam
sid