Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Mi pasuje 18:00
jak reszta? -
jestem za :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
[quote="Voytaz"]Mi pasuje 18:00
jak reszta?[/quote]Pasuje.
-
18 pasuje
-
[b][size=150][color=#0000FF]Lista chętnych na spocik 17 lipca (niedziela) godz. 18.00 M1 Zabrze[/color][/size][/b]
- Voytaz
- mari0
- maciek UTG
- ushu
- DJ Młody
-
Jest jeszcze parę osób na fc więc może koło 10 Nas będzie <!-- s:) -->
-
no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D
-
[quote="Lestek"]no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D[/quote]
ooo bardzo dobry wybór
-
[quote="Loni"][quote="Lestek"]no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu <!-- s:) --> - wreszcie wakacje:D:D:D[/quote]
ooo bardzo dobry wybór [/quote]
ale, że wakacje, czy, że Kołobrzeg?? :cwaniak: :piwo: ehh, udziela mi się już
-
Do zobaczenia jutro na M1, będziemy gdzieś na parkingu na wysokości Media Markt, tam zazwyczaj jest trochę więcej miejsca <!-- s:) -->
-
[b]Lestek[/b], wakacje swoja droga ale bardzo dobry wybor Kołobrzeg :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
[quote="Loni"]Lestek napisał/a:
no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu - wreszcie wakacje:D:D:Dooo bardzo dobry wybór [/quote][quote="Lestek"]Loni napisał/a:
Lestek napisał/a:
no i niestety znów odpadam - w tym czasie będziemy już w połowie drogi do Kołobrzegu - wreszcie wakacje:D:D:Dooo bardzo dobry wybór
ale, że wakacje, czy, że Kołobrzeg?? ehh, udziela mi się już [/quote][quote="Wojtas"]Lestek, wakacje swoja droga ale bardzo dobry wybor Kołobrzeg [/quote]
PROSZE nie zaśmiecać bo bedą :ban?: <!-- s:ban?: -->
-
postaram się też podjechać, chociażby na 5 min ..... :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Dzięki wszystkim przybyłym dziś na spocik do następnego <!-- s -->
-
robimy jakis spot na poczatku wrzesnia przed spotem na SummerCarsParty :?: z tego co pamietam to teraz chyba Katowice :?: <!-- s:?: -->
-
chetnie w końcu kubeczki bym odebrał i oczywiście zobaczył starych znajomych :hurra: <!-- s:hurra: -->
-
OOO właśnie kubeczki był odebrał <!-- s:P --> A propozycja terminu to ?
Pozdrawiam
sid -
jestesmy za caly czas...
-
27 sierpień ? Sobota ?
Pozdrawiam
sid -
27 sierpnia jeszcze jestem w stanie się pojawić, to 29 muszę się stawić w piekarach śląskich w szpitalu i od tego czasu do zimy raczej nie pojeżdżę <!-- s:( -->