Spot Katowice / Kraków i okolice
-
jeżeli bedzie w SK to może wpadne
ale jestem na nogach od piątku godz4 do niedzieli godz 14
wiec nie wiem czy wytrzymam i przyjade <!-- s;) --> -
No 3 lipiec brzmi świetnie, nawet w SK <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
ZMIANA PLANÓW - żona ma szkolenie z pracy w sobotę i niedzielę (raczej impreza ) dlatego myślę, że inny termin będzie lepszy na spotkanie <!-- s:) -->
-
[b]Sid [/b]jaki 3 lipiec??? Mowa o najbliższej niedzieli 19 czerwca <!-- s:P -->
ps. a 3 lipca może być w KR
-
Heh to ja odpadam tym razem na 18 do pracy mam
Pozdrawiam
sid -
Oki Loni Będziemy koło 17.30 <!-- s:P -->
Ps
3 lipca my niestety nie pojawimy się na spocie,bo mamy wesele dwudniowe. :rozpacz: -
Oki to namiary - (adres) jest na stronce tej knajpki [b]manii[/b] a Wy będziecie?? <!-- s:) -->
[b]Pulstar[/b] a Wy co się obijacie znowu chcecie się wykręcić???
Kto jeszcze będzie???
-
My!! My!! :balonik: <!-- s:balonik: -->
-
Ja niestety nie dam rady 19-go a co do 3-go lipca to jeszcze dam znać <!-- s;) -->
-
wiec w końcu mam wolne i z chęcia podjade poznać sie z resztą tylko na którą godzine sie umawiamy <!-- s:) -->
-
Oooo...jak ja dawno nie bylem na 3 Stawach w Kato. Jakieś 134 lata... Ustalcie godzinkę i powinniśmy się pojawić.
Niech już zrobią u mnie w DG parking przed jeziorem Pogoria III i kiedyś Was zaproszę w moje piękne okolice na spota - na razie jest rozkopane wszystko bo robią modernizację plaży. -
ja nie dojade .... za daleko mam ... a staw mam olbrzymi pod nosem - Balaton. <!-- s:/ -->
-
Dajce na główną informacje z tymi spotami - kiedyś chyba były na głównej i szybciej się to w oczy rzucało może dzięki temu będzie więcej osób zainteresowanych. Albo zrobić jakiś tekst na głównej mrugający na czerwono typu "Spot!!!" :...: <!-- s:...: --> i by się tam wrzucało każdy spot jaki ma się odbywać w kraju. Oczywiście mrugało by to w przypadku zainicjowania jakiegoś spotkania.
-
Kurczę, ja był podjechał, ale akurat 19go wyjeżdżam <!-- s:( -->
...ale 3go do KR chętnie podjadę -
Katowice 19.06 niedziela Trzy Stawy godz. 17.30 http://www.panderossa.com.pl/ ZAPRASZAMY!!!! <!-- s:) -->
-
qrcze pomimo szczerych checi i ochoty nas niestety nie bedzie (wiecie jak jest :przestraszony: :wsciekly: :mur: <!-- s:mur: --> ) nie wyrwe sie .... ehh..
-
ile bedzie osob :?: <!-- s:?: --> bo moze nie warto robic spota dla 4-5 aut
-
W sumie racja <!-- s:( -->
-
Jeżeli spota nie będzie wspomnijcie o tym na FB
Pozdrawiam
sid -
To może przesuńmy datę spotkania na inny dzień skoro większości nie pasuje ten termin. Z moich wstępnych ustaleń to wychodzi mi: Loni, Wojtas, Maciek_UTG, Mlodyelek, Pulstar....