Spot Katowice / Kraków i okolice
-
To może jednak 3 lipca?
-
3 Lipca odpada,może 25 lub 26 to chyba by lepiej pasowało.O tyle wydaje mi się dobra data,bo będzie długi wekend i może więcej osób ma wolne w tym czasie. :rozpacz: <!-- s:rozpacz: -->
Co wy na to?? :szepta: :mysli: -
Dla mnie jak najbardziej następny weekend byłby lepszy ponieważ dzisiaj niestety nie dam rady po wczorajszym bardzo ze mną źle, nie mam siły - odchorowuje przepraszam <!-- s:( -->
-
Mnie niestety też nie będzie. Przepraszam ale sprawy rodzinne mnie zatrzymały.
-
Najlepiej byłoby w sobotę 25,bo w niedziele mam wyjazd do Piły i Bytowa. A 2 i 3 mamy dwudniowe wesele. Hm!!! Jeśli nie będziemy się widzieć to przepraszamy i następnym razem <!-- s;) -->
-
no młodzież fajne byłoby sie spotkac
odebrać kubaski i oczywiście pośmiać sie do bólu brzuszków
czas ustalić spocika ???? -
Jestem za poza tą sobotą pasuje mi niedziela oraz każdy kolejny weeklend <!-- s:) -->
-
Witam, chciał bym zaproponować jakiś mały spocik (kto wie, może cykliczny?) np. na M1 w Zabrzu? <!-- s:) -->
Proponowany termin:
Każdy weekend lipca
Może po prostu każdy wpiszę kiedy komu pasuje i wybierzemy ten najbardziej oblegany?Ja obecnie piszę się na 16,17 - 23,24 lub 31 te trzy weekendy mam wolne
Pisał by się ktoś?
Ps. przypominam o grillu 30 lipca w Kozubniku nie daleko Żywca
[url=http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=78456#78456]http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=78456#78456[/url] -
Melduję się 16-17.
-
No ja jestem za spotem, bo nie powiem ale jak widzę te h**** podkładki na fabii to mnie nosi Ale że od przyszłego weekendu jestem w rozjazdach to proponowałbym sierpień <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
cos by mozna pomyslec , zobaczymy kto sie jeszcze dopisze
-
16-17 mam wolne wiec można podjechac <!-- s:) -->
-
[b]Voytaz[/b], albo jednak ta Arena i możemy na strefie jakąś sesje pocykać ? <!-- s:D -->
-
też się piszę na spocik przy M1 16-17
-
[quote="mari0"][b]Voytaz[/b], albo jednak ta Arena i możemy na strefie jakąś sesje pocykać ? <!-- s:D -->[/quote]
Zostańmy przy M1, bo zbiera się ekipa chętnych
-
to 17 niedziela , może spróbujemy godz ....
-
[quote="DJ MŁODY"]to 17 niedziela , może spróbujemy godz ....[/quote]
i moze koło norauto sie spotkamy lub proponuje ktos inna miejscówke <!-- s:) -->
-
18:00 ?
Możemy też jakiś turniej w gokartach ustawić <!-- s:D -->
-
Pod norauto może być ciasno, może po prostu gdzieś tam pod koniec na wysokości wejścia do media, tylko zaraz przy tej głównej alejce, po lewej są gokarty, a my możemy ustawić się po prawej <!-- s:) -->
-
proponował bym godziny popołudniowe gdyż jak pogoda dopisze może być niezła hica <!-- s:P -->