Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Mirek chodzilo o to ze bedzie nas 6, a spotkac mozemy sie 2 albo 3 kwietnia. kiedy wam bardziej pasuje sobota 2, czy niedziela 3??
Niech kazdy wpisuje to sie wtedy ustalija jestem za niedziela
-
jeżeli SPOCIKI będzą między Kraków - Bytom np Katowice
to chętnie bedę przyjezdzał <!-- s:D --> -
nie no narazie myslalem o jednorazoiwym spotkaniu, by w koncu poznac nowych klubowiczow, takze na jeden raz moze bys przyjechal do krakowa, bo w czestochowie cie zabraklo :lol: <!-- s:lol: --> a poznie to sie pomysli o reguralnych spotkaniach
-
Ja wolę sobotę drugiego, ale się dopasuję <!-- s:) -->
-
ja tez bym sie pisal do czestochowy nie dalem rady ale to sila wyzsza , a krakoff jak najbardziej w sob to po poludniu bo studia , ale niedz mam wolna po swietach wiec chetnie wpadne <!-- s:D -->
-
no liczylem na ciebie manii, jak mozesz to uzupelnij swoj profil na forum tzn gg, i mejal, bo nie ma jak sie z toba skontaktowac. Albo odezwij sie do mnei na gg: 1236953
PS, czyli spotykamy sie w niedziele 3 kwietnia, teraz gdzie i o ktorej??
-
Do Krakowa mam 60 km z Andrychowa wiec mysle ze sie tez tam pojawie:) ustalcie tylko ostateczna date Co do czesstochowy to sorki ale nie dalem rady choroba + brak kasy <!-- s:( -->
-
No wiec data 3 kwiecien, prponuje godz 11 na pasie(bylym lotnisku) w czyzynach. Z tamtad ewentualnie mozemy si eprzenisc do plazy cos zjesc i wypic. co wy na to??
-
Ten pas w czyżynach dalej taki dziurawy? 6 lat temu uczyłem tam moją luby jeździć maluszkiem, to mało dziury w dachu głową nie wybiłem <!-- s:D --> . Mi termin gra - będę.
-
to zalezy o ktorym mowisz, mi chodzi o pas ten przy akademikach PK, wjazd od strony stelli sawickiego, no nie jest to moze szczyt marzen, ale wielu tam jezdzi i da rade posmigac, choc trzeba uwazac, Co do miejsca nie bede sie upieral, mozemy od razu sie umowic w plazie, jeszcze zdecydujemy
-
Ładny i pusty placyk jest po drugiej stronie drogi wjazdowej do Ikei, ale masz rację zdecydujemy, plazę też trza rozważyć.
-
tam sie spotkalismy za pierwszym razem <!-- s:D --> tylko ze ten placyk jest ogrodzony a nawierzchnia szuterek
-
Ok, czyli ju zoficjalnie podaje, ze spotykamy sie
[size=150]3 kwietnia o godz 11 na parkingu pod IKEA[/size] -
OK, ja będę, a mam pytanko pojawiacie się sami czy z drugimi połówkami?
-
ja bede ze swoja maskotka <!-- s:D -->
-
[quote="zygus"]ja bede ze swoja maskotka <!-- s:D -->[/quote]
hehe tylko czy w krakowie macie aschauna
Pozdrawiam.
-
no ja tez bede :lol: <!-- s:lol: --> tylko ta IKEA na jakiej ulicy bo ja nie z krakowa & first time :oops:
-
Ty chyba przylecisz od zakopianki nie? Więc najlepiej przed wjazdem do kraka odbij na północny kraków i ominiesz obwodnicą całe miasto. Dojedziesz pod makro i zaraz za nim jest ikea. Mieści się ona przy ul. Opolskiej.
-
Ja jestem na 100%
-
Ja też.