Spot Katowice / Kraków i okolice
-
Nie nie Solaris to za duże jak dla mnie <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
jak już sid zdarzył wszystkim obwieścić że mam vlepe OCP pewnie niektórych interesuje dlaczego
to juz nie bede się czaił 29 czerwca mam odbiór O2FL kombi 1.8 TSI <!-- s:D -->
ale spokojnie spokojnie nie rozstaje się z fabia i niestety sid nie doczeka się felg
-
no to gratulacje nowej O.. i silniczek zgrabny
Enemik jak masz jakies fotki to wklej..
-
narazie nic nie mam na 29.06 mam planowany odbiór dopiero ale juz słyszałem że będzie możliwa obsówa bo na fabiach maja 2 tyg poślizgu
-
I ja dotarłem do domku, dzięki za miłe spotkanko i już nie mogę się doczekać sulejowa.
[b]Loni[/b] oponka już jest, tarcza będzie po niedzieli <!-- s --> .
-
[b]enemik[/b], to cos sie na spocie nie chwalil <!-- s:P -->
[b]MirekS[/b], dzieki za pomoc -
[b]Miruś[/b] z góry wielkie dzięki :padam: na miejscu damy spraya na te "pomocne gadżety" <!-- s;) -->
[b]enemik[/b] oszzzz Tyyy- gratulacje dobrego wyboru ale obyś fabki się nie pozbywał bo :krzeslem: i tak masz :kijemgo: że na zlot z nami nie jedziesz
-
Wojtas, można wiedzieć co się stało z Twoją fabką i Loni? :szepta: <!-- s;) -->
-
Z moją fabką nic takiego się nie stało, poprawiałam kolor plastików (od nawiewów bo coś mi nie wyszło) i na razie nie są jeszcze zamontowane więc fabka odpoczywa <!-- s:) -->
-
moja czeka na dokonczenie szlifu i wylonie sie nia na zlot <!-- s:) -->
-
Bo już naprawdę myślałem, że stukneliście się podczas ścigania :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Hehe Wojtas nie ma ze mną szans <!-- s:D -->
-
na wstecznym nie <!-- s:P -->
-
[quote="Wojtas"]na wstecznym nie <!-- s:P -->[/quote]
... chciałbyś
ps. koniec OT :cisza: bo będę usuwać :hyhy:
-
[quote="Loni"][b]Miruś[/b] z góry wielkie dzięki :padam: na miejscu damy spraya na te "pomocne gadżety" <!-- s;) -->[/quote]
Tarcza już jest, spraya nie trzeba, mam puszkę jasnej farby w garażu i pędzel także machnę jakiś napis na oponie i tarczy.
-
[quote="MirekS"][quote="Loni"][b]Miruś[/b] z góry wielkie dzięki :padam: na miejscu damy spraya na te "pomocne gadżety" <!-- s;) -->[/quote]
Tarcza już jest, spraya nie trzeba, mam puszkę jasnej farby w garażu i pędzel także machnę jakiś napis na oponie i tarczy.[/quote]
... jesteś wielki :kumple:
-
No wiesz :niepewny: ... może i tak, ale do [b]Ciebie[/b] to mi hoho :padam: <!-- s:padam: -->
[b]Ilonka[/b] największy wkład co do 4 zlotu jest po [b]Twojej[/b] stronie i to przyznają wszyscy, a kto się wyłamie dostanie ode mnie po :zabawa: .
-
[quote="MirekS"]No wiesz :niepewny: ... może i tak, ale do [b]Ciebie[/b] to mi hoho :padam: <!-- s:padam: -->
[b]Ilonka[/b] największy wkład co do 4 zlotu jest po [b]Twojej[/b] stronie i to przyznają wszyscy, a kto się wyłamie dostanie ode mnie po :zabawa: .[/quote]
.... eee tam :zawstydzony: bez Was nie dałabym rady :dyskusja:
-
Czy w najbliższym czasie planowany jest jakiś spocik? Ja chętnie odwiedził bym Kraków np. w ten weekend, wpadł by ktoś? <!-- s:) -->
-
[quote="Voytaz"]Czy w najbliższym czasie planowany jest jakiś spocik? Ja chętnie odwiedził bym Kraków np. w ten weekend, wpadł by ktoś? <!-- s:) -->[/quote]
... rzuciłam propozycję 19 czerwca (niedziela)