Spot Katowice / Kraków i okolice
-
mam nadzieje że nie będzie to kierownik serwisu Paweł W bo wtedy dla spokoju wole sie z nim nie spotkać <!-- s:D -->
-
- sid
- enemik
- anubis
- Loni
- Wojtas
- manii dotii
- MirekS
- Pulstar + os. tow
-
- sid
- enemik
- anubis
- Loni
- Wojtas
- manii dotii
- MirekS
- Pulstar + os. tow
- comfort + os. tow. (wpadnę chociaż na chwilę, żeby Was poznać :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> )
-
mnie nie będzie praca do niedz g 14 niestety prosze o info jak jedziemy na ZLOCIK
-
Ze względu na moje urodzinki jutro,może być problem z dotarciem na spocik. Nie obiecuję,ale się postaram przybyć. Pozdrawiam wszystkich <!-- s:) -->
-
Ja niestety tez nie zawitam.. <!-- s:( --> Niestety jutro pracuje..
-
Znajdzie się dzisiaj dobry człowiek, których uchem fachowca posłucha co mi jeszcze może stukać z przodu?
Sporo rzeczy już wymieniłem, niestety hałas jak był, tak jest. Będę ogromnie zobowiązany :oczami: <!-- s:oczami: --> -
[b]comfort[/b], posluchamy <!-- s:) -->
-
[b]Mlodyelek[/b] to wszystkiego naj naj naj.... <!-- s:) --> STO LAT!!!
Jak wszystko ustalimy co do zlotu damy znać na forum
-
Widzę, że parę wozidełek się zbierze, ja też zaraz lecę po wózek i jazda.
-
Udany spocik i miła atmosfera. Pozdrawiamy!!
-
Zapraszamy do podzielenia się fotkami w tym dziale http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=75641<!-- m --> , lub umieszczenie ich na naszym Facebooku
Pozdrawiam
sid -
Spoko sid.Wrzuciłem fotki tam gdzie podałeś linka. Co do facebobka to nie mam założonego i zdjęcia jedynie na forum.Pozdrawiamy <!-- s;) -->
-
milo bylo na spociku i ten gadget przeciwsloneczny...
Mlodyelek szacun za utrzymana fabke no i czarne plastiki .. -
Dzięki mani. Te czarne plastiki to myślałem ,że normalka w skodzince,ale widać nie każda fabka takie ma jak nasza. :super: <!-- s:super: -->
[size=75][ [i][b]Dodano[/b]: 14-05-2011, 22:33[/i] ][/size]
Co do utrzymania fabki" jak dbasz tak masz" -
[b]Mlodyelek[/b], na mnie też Twoja fabka zrobiła nie złe wrażenie i jeszcze raz wielkie dzięki za głośniczek :padam: w końcu będzie mi działać :super: oczywiście rozliczymy się na zlocie <!-- s;) -->
[b]manii[/b] a te Twoje skórki to mistrzostwo :super:
-
Hej!! Loni!!! Ja obiecałem głośniczek za Friko. Hm!!! Co najwyżej na zlociku podziękowaniem będzie jak razem wypijemy po jednym,oczywiście za zdrówko wszystkich uczestników. :zdrowko: .Pozdrowienia od Karolci. Tak bardzo chciała być wczoraj na spociku,ale praca do 20tej jej to uniemożliwiła. Dozobaczonka :papa: <!-- s:papa: -->
-
Heh... a ja dopiero dziś dotarłem do domku po spociku....eh... fajnie było jak zwykle poznać nowe osóbki oraz pogadać . Do następnego spotkania (zlotu) ...w Sulejowie :super: <!-- s:super: -->
P.S - Nie wiem czy ktoś zauważył ale [b]Sid[/b] miał na koszulce napis [i]Solaris[/i].... czyżby zmienił Fabkę na jakieś większe wozidło...
-
Dzięki wszystkim za spota. Szkoda, że tak krótko, ale mimo to miło było wszystkich poznać Podrawiam <!-- s;) -->
-
[b]Michael[/b], również miło było poznać i (mamy nadzieję) do następnego tym razem grillowego spocika <!-- s;) -->