Archiwum
-
widocznie masz blokade wyskakujących okienek w przeglądarce. Nie wiem z jakiej korzystasz, ale możesz zezwolić fcp na wyskakiwanie okienek
-
A nie jest na tym forum,ze napis "Prywatne wiadomosci" zmienia sie na np "Masz...nowa wiadomosc"?? Wyskakuje nowe okienko,ze jest jakic priv?
-
No wlaśnie jest kłopot ze zrobieniem tego napisu "Masz .... nową wiadomość".
Okienko wyskakuje, to jest na 100%, o ile ktoś nie ma po blokowanych wyskakujących okienek. -
Merci - wklepie adres do zaufanych.
-
Możesz również [b]Pati[/b] w profilu (pkt preferencje) ustawić sobie powiadomienie na meila o nowych wiadomościach i wtedy będzie [b]Ci[/b] przychodził link na meila przez który wchodzisz bezpośrednio na prywatną wiadomość.
Miłego dnia <!-- s;) -->[b] P[/b].
-
Tak wlasnie zrobilam. A nadal nie wyskakuje mi zadne info ze strony o nowym privie,wiec zostaje tylko mailowe info.
-
webd, bo jest sprawdzony, poleca go także Przemo, twórca polskiej wersji forum phpBB by Przemo <!-- s:) -->
-
Hmm to nie wiem czemu ja do wszystkiego dostaję linki ... :niepewny: <!-- s:niepewny: -->
-
Nie nie ja linki na maila tez dostaje, tylko zadne okienko z forum mi nie wyskakuje.
-
dzieki <!-- s:) -->
-
Witam
Mam dwie propozycje odnośnie forum.- Proponuję żeby zrobić temat kupno Fabii I w tym temacie zawieraloby sie wszystko odnośnie kupna Fabii na co zwrócic uwage przy kupnie I tematy które były poruszane na forum to bysie też tam znalazły.
- Druga propozycja to temat koszty utrzymania tzn. Co by tam było: koszty części , gdzie kupione, ceny przeglądów i tym podobne sprawy. każdy może sie wypowiedzieć dobrowonlnie I bez przymusu po prostu kto chce to pisze.
Co wy o tych pomysłach sądzicie. Czy są bezsensowne czy mają jakiś sens?
Pozdrawiam.
-
Myślę że zrobiłby się bałagan...jakby tak każdy swój post dodał to będzie temat rzeka a nic konkretnego - lepiej upchnąć to w jedną paczkę i dać jako manual.
Myślę że bardziej by się przydało aby zrobić zestawienie modelów z danego roku - jakie były wyposażenia, wersje silnikowe i jak je weryfikować. Chodzi o to że kilka razy się spotkałem z Fabia I z dziwnymi pakietami (niby Fresh a silnik SDI...- taki przykład). Może ktoś by się podjął skatalogowania gdyż ja nie znalazłem nigdzie info jakie wersje były i co miały.
-
Uważam ten temat za zakończony i uznaje że mój pomysł jest zły jeden i drugi.
Odnośnie wyposażenia fabii to ten temat sie powiela i już jest na fcp.pl. ja ostatnio na @ wysłałem zielarzlolowi wyposażenie , cennik, i ulotke fabii 1 z roku 2003
Pozdrawiam. -
Potwierdzam.
Ulotka bardzo fajna <!-- s:) -->
Jedyny maluteńki minus: jedno zdjęcie było do góry nogami :zdrowko:
pozdro
-
Jestem za punktem nr 1, ale w pewnej odmianie zaproponowanej przez vanhouse'a - zawieralyby sie tam wypowiedzi na temat pokazywanych przez uzytkownikow fabii przeznaczonych do sprzedazy.
-
Mam pytanie.
Niestety podczas rejestracji zamiast nicka wpisałem imię i nazwisko :wstyd: <!-- s:wstyd: -->
Nie dość że głupio wygląda, to jeszcze po co wszyscy mają wiedzieć? Wolał bym być trochę bardziej anonimowy.
Czy jest możliwość zmiany? -
Napisz mi na PW jaki nick mam ci wpisac <!-- s:) -->
-
Wszystko już O.K
Dzięki -
Witam wszystkich!!
Chciałbym przypomnieć, że zostało kilka nadprogramowych smyczek z serii oficjalnie wydanej przez Fabia Club Polska, które czekają na swojego właściciela.
Koszt smyczki z wysyłka to jedyne: 11,85 zł.
Smyczki są wykonane bardzo profesjonalnie, maja sporo bajerów i fajnie się noszą! <!-- s:P -->
(więcej szczegółów [url=http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=4304&start=0]tutaj[/url] )A tak wyglądają: [img]http://img220.imageshack.us/img220/6484/smyczfabiawizualizacjajty3.jpg[/img]
W razie zainteresowania proszę o kontakt pod numerem 600 004 802 albo e-mail: <a href="mailto:lukasz.czajka@os1.kappa.pl">lukasz.czajka@os1.kappa.pl</a>
Pozdrawiam!
Łukasz
[url=http://img220.imageshack.us/img220/6484/smyczfabiawizualizacjajty3.jpg]wizualizacja[/url] -
Ja zamawiam jedną