Archiwum
-
[quote="Moher"]Ja zamawiam jedną[/quote]
--> PW
-
Są jeszcze dostępne ??
-
[quote="nicram"]Są jeszcze dostępne ??[/quote]
Są.
--> PW
-
Zakupiłem smyczkę - wszystko przebiegło bardzo szybko i sprawnie - polecam.
Jak na allegro <!-- s;) --> -
Smyczka bardzo dobra jakość, warto zakupić.
Transakcja przebiegała bez żadnych problemów, dobry kontakt.
Polecam w 100% <!-- s --> -
Witam!
Bardzo się cieszę, Panowie, że smyczki spełniły Wasze oczekiwania!
[b]Pozostałych zainteresowanych oficjalnie wydanymi przez Fabia Club Polska smyczkami proszę o kontakt (tel: 600-004-802, gg: 4456129, e-mail: <a href="mailto:lukasz.czajka@os1.kappa.pl">lukasz.czajka@os1.kappa.pl</a><!-- e -->) zostało już dosłownie kilka ostatnich.[/b]Pozdrawiam,
Łukasz -
Ja mam taką małą sugestie aby dopisać brakujące kolory do wyboru w profilu, bo chyba kilka brakuje takich które występują w FII, np Srebrny Brillant.
Jeśli ktoś już sie tym zajmie to pomocna może być ulotka Fabii w pdf-ie, gdyż na którejś stronie są tam podane wszystkie kolory jakie występują w modelu.
link do katalogu => http://www.skoda-auto.pl/pl/download/file/454<!-- m -->
Pozdrawiam
Sławek -
Dzieki za info - napewno sie tym zajme <!-- s;) -->
-
widzę że zrobione - dobra robota <!-- s -->
-
mala propozycja .. moze by tak pomyslec o nowym stylu forum ? zmiana wersji php ? nowe kolory ? [b]Wolf[/b] dal juz propozycje w innym temacie na temat zmiany loga ... moze podajcie mniej wiecej jaka kolorostuka by was interesowala ...
-
Każdy ma do wyboru kilka styli forum w zakładce "profil", ale jeśli to za mało to piszcie swoje sugestie.
-
Witajcie , <!-- s:) -->
Osobiście mi wystarczą te style co mamy na forum -
Witam sa jeszce smyczki
:007: -
[quote="dawzo007"]Witam sa jeszce smyczki
:007:[/quote]Są.
--> PW
-
Wojtas, zmiana wersji PHP nie jest widoczna dla użytkownika i nic nie da chyba, że planujecie zmienić całkowicie skrypt forum na jakiś nowszy, który by wymagał jakiejś nowej konkretnej wersji PHP.
Natomiast jak najbardziej przydało by się jakieś logo w szacie graficznej, bo głupio to trochę wygląda, że wchodząc na forum widzimy coś takiego:
[img]http://www.fcp.pl/forum/templates/subSilver2/images/site_logo.gif[/img]
-
Domyślny styl forum to subsilver, a logo php które pokazałeś ukazuje się w wersji subsilver2.
Nie mniej jednak w wolnej chwili zajmę się tym. -
[b]Luku[/b], znalazłaby się jedna dla mnie ??
-
[b]Luku[/b], wielkie dzięki.
Smyczka doszła. Jest extra. -
[quote="wawrzkok"][b]Luku[/b], wielkie dzięki.
Smyczka doszła. Jest extra.[/quote]Miło to czytać, najważniejsze, że jesteś zadowolony.
WSZEM I WOBEC INFORMUJĘ, ŻE ZOSTAŁA OSTATNIA SMYCZ :szok: <!-- s:szok: --> -
Witam.
Nie wiem jak innych użytkowników ale mnie denerwuje jak świeżo zarejstrowani użytkownicy, ale też i "starsi" zamiast używać opcji szukaj, zadają pytanie, na które już istnieją dziesiątki odpowiedzi, bądź piszą, że "szukali ale nie znaleźli więc ..." choć to nie prawda bo innym użytkownikom jakoś zawsze udaje się wyszukać , czy też po otrzymaniu jakiś odpowiedzi nie piszą czy któraś była prawdziwa ewentualnie jakie było rozwiązanie ich problemu, czy też zakładają takie same tematy na tym i na konkurencyjnym forum, nie wspominając o tym, co najczęściej prowadzi do tego, że ktoś poświęca swój czas żeby napisać odpowiedź, a takowa już istnieje w tym drugim temacie na konkurencyjnym forum. W związku z powyższym proponowałbym aby osoby zaraz po zarejstrowaniu nie mogły pisać na forum, a jedynie mogli je przeglądać i używać opcji "szukaj" np. przez okres 7 dni i np. na taki sam okres powinni być zawieszani już zarejstrowani użytkownicy, którzy popełniliby powyższe "wykroczenia". Z doświadczenia z innych forów wiem, że to działa, jak i z własnego doświadczenia kiedy to zapisałem się na forum, na którym nie mogłem pisać przez tydzień, jako nowo zarejstrowany, a po owym tygodniu okazało się, że już nie musiałem o nic pytać bo wszystko znalazłem korzystając z opcji "szukaj" i mogłem się zająć bieżącymi dyskusjami na forum.
Podobną sugestię złożyłem na konkurencyjnym forum.Pozdrawiam