Co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii?
-
chyba zależy to od roku produkcji i ma to związek z wytrzymałością części (szybszym zużywaniem), aby producent miał zbyt i mógł zarobić.
-
[quote="sid"]@ Loni - LUBIĘ TO !
@ Tomuś, kurcze jedne wytrzymały mi rok, jedne pół roku. Nie wiem od czego to zależy.[/quote]Ja też lubieM TO jak wszystko sprawnie hula <!-- s:P -->
ps. chyba kłaniają mi się świece do wymiany bo coś na gazie mi gaśnie jak jadę ponad 80 :mur: a nie dawno wymieniałam wszystkie filtry :zly: eh.... nie zły ogranicznik mi się załączył :wstyd: całe szczęście że jak bidula się poci to przełączam na benzynkę i śmiga jak szalona :hyhy: -
Skodówka zawieziona na urlop do Władysławowa, 3 rowery na haku, zapakowana po dach dzielnie zniosła 650 km nocnej jazdy.
-
A ja dzisiaj regulowałem sprzęgło i skrzynię bo strasznie ślizgało i niby nic nadzwyczajnego, ale korzystałem z tego poradnika http://www.centrumsprzegla.com/artykuly/jak-wyregulowac-sprzeglo,29/<!-- m --> i pomyslalem ze podziele się z Wami bo może komuś się przydac.
-
Dziś jeszcze nic, ale wczoraj dostała porządnie beretem po całości(polerowanie) i teraz niesamowicie się błyszczy, aż szkoda wyjeżdżać w miasto i zabrudzić... :zalamany: <!-- s:zalamany: -->
-
Dziś było odkurzanie, montowanie szuflady pod radiem, smarowania klapy bagażnika, polerowanie reflektorów .
-
wymiana żarówek na LED, dziś tylko postojówki i podświetlenie tablicy,
-
Przegląd okresowy.
-
Korzystając z pięknej pogody fabka została umyta i odkurzona <!-- s:) --> .
-
W dniu wczorajszym zaopatrzyłem Fabię w kpl świec, płyn chłodniczy koncentrat G13, klucz do świec.Dziś jeszcze mycie ją czeka przed powrotem do domu.
-
oddałem do naprawy, dostała dzwona w tył...
-
[quote="nicram"]oddałem do naprawy, dostała dzwona w tył...[/quote]
no cóż, widocznie miałeś lepsze hamulce... a na powaznie- ważne że na zdrowiu nikt nie ucierpiał (?) -
[quote="kapi"][quote="nicram"]oddałem do naprawy, dostała dzwona w tył...[/quote]
no cóż, widocznie miałeś lepsze hamulce... a na powaznie- ważne że na zdrowiu nikt nie ucierpiał (?)[/quote]szkody też nie za duże bo prędkośc nie była duża, głownie ucierpiał zderzak i troche klap, ale trzeba zrobić żeby wyglądało <!-- s:) -->
-
Porządnie umyłem Fabiana <!-- s:) -->
-
Ja sobie dzisiaj postanowiłem odkurzyć, a mycie zostawiam na jutro. Już brakło czasu.
-
Moja dzisiaj zatankowana do pełna, wczoraj wsadziłem LEDy do wszystkich lampek w środku, na oświetlenie tablic i światła pozycyjne
-
Zamówiłem felgi, jeszcze tylko dobrać dobre opony i powoli przygotować do sezonu
-
Dużo się dzieje z moją Fabia:) dzisiaj kontynuacja napraw związanych z uszczelka...o dziwo znalazłam dziwną rzecz w misce olejowej i za nic w świecie nie wiem skąd się tam wzięła...może ktoś ma jakiś pomysł? link do zdjęcia: http://www.wrzucajfotki.pl/di-ILQDBPZD.jpg<!-- m -->
Będę wdzięczna za pomoc -
temat przedmówczyni z tego co wiem został już rozwiązany w ,,przywitaj się", także cieszymy się <!-- s:) -->
Moja fabia dostaje prezenty na wiosnę żeby wyjechać jak najpiękniejszą:
-4 kołpaki metalowe ze skody 100
-klocki hamulcowe
-symetryczne lusterko pasażera
-fotel pasażera z regulacją wysokości.
-kompletowana jest cały czas 3-ramienna kierownica - będzie RS! :hyhy: -
Jutro jedziemy z Fabiolotem zakładać letnie kapcie i na myjnię przed spotem <!-- s;) --> Stalówki porządnie wyczyszczone, żeby pokrowców nie pobrudzić.
[img]https://dl.dropboxusercontent.com/u/78593850/fabiaclub/IMG_0605.jpeg[/img]