Co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii?
-
Opona zamówiona
Jutro montaż włączników podgrzewanych siedzeń -
nie dziś, ale wymieniłem szybę przednią przed weekendem
-
Zrobiłem w piątek (02.05) przegląd mojej fabci za piękne piękne pieniądze :super: <!-- s:super: -->
-
No pochwal się jakie?
-
Za 1082 kč co daje 170.96 zł + własne części. Pracy było trochę <!-- s:) --> . Za podobny przegląd u Lellka bym zapłacił ponad 1000 zł
-
Wyprane i założone pokrowce <!-- s:) --> .
-
Wymieniłem żarówkę w tablicy rejestracyjnej.
-
Złociok te żarówki z oświetlenia tablicy są lipne . Wytrzymują tylko max 2.5 roku . Ja u siebie też je wymieniałem <!-- s:) -->
-
Wyczyszczona przepustnica, wyczyszczone i przeglądnięte tylne hamulce (bębny), teraz nie ten samochód :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Auto umyte i odkurzone...
-
wymieniłam płyn hamulcowy <!-- s:) -->
-
zamówione heble <!-- s;) -->
-
[quote="zdono"]zamówione heble <!-- s;) -->[/quote]
No w końcu !
Pozdrawiam
sid -
w ostatnim czasie:
- hamulce przód 288mm (zwrotnice, piasty, jarzma, zaciski, tarcze, klocki)
dziś:
-osłona przegubu
-nakrętka piasty
-poduszka McPhersona
-opony zimowe
-olej silnikowy 1l
-płyn hamulcowy
Chyba tyle <!-- s:P -->
- hamulce przód 288mm (zwrotnice, piasty, jarzma, zaciski, tarcze, klocki)
-
czułem wilgoć więc rozebrałem do gołej blachy
nie umiałem wstawić zdjęcia to podaje link
http://zapodaj.net/c73867424bc9c.jpg.html -
A takie tam nowe H7 ( Osram Night Breaker Unlimited ), wcześniej miałem Osram NIght Breaker + (Gold edition) , a jeszcze wcześniej Osram Night Breaker +. W sumie to nie widzę żeby te unlimited jakoś bardziej jaśniej świeciły od poprzedników <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Widzę że przeszedłeś na moją stronę. Wojtek chyba został sam . Jego argumenty nie przemawiają zbyt obiecują co, zachęcająco <!-- s:/ -->
Sid > Ile Ci te najty wytrzymują czasu :?: -
Mały pit-stop:
- dolany płyn do chłodnicy
- dolany olej
- i najważniejsze wymieniony cały mechanizm szyby od strony pasażera :hurra: ale się cieszę w końcu działa :] <!-- s:] -->
wkrótce jeszcze przedni zderzak i halogeny
-
sobota - wymienione hamulce przednie (288mm), osłona przegubu, poduszka McPhersona i złamany łacznik stabilizatora
Do wymiany elastyczny przewód hamulcowy no i... łącznik <!-- s:) -->
-
@ Loni - LUBIĘ TO !
@ Tomuś, kurcze jedne wytrzymały mi rok, jedne pół roku. Nie wiem od czego to zależy.Pozdrawiam
sid