Co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii?
-
Wymieniona poduszka wraz z łożyskiem na macpersonie oraz założony nowy zamek do drzwi i znów wszystko jest jak należy.
-
Miałem mała przerwę od internetu, bo na majówce zdechł laptop, ale naprawili na gwarancji Wypad do Berlina udany, 1400km z groszem zrobione bez problemu. W środę jadę na przegląd, bo się kończy w tym tygodniu. Najbardziej zaskoczyło mnie spalanie, średnio wg komputera - 6.4 przy predkościach 110 - 120km/h, czyli gazu jakieś 7.5 <!-- s:P -->
-
Dziś zamontowałem schowek pod fotel kierowcy <!-- s:) -->
-
[quote="Wojol"]Szukałem i szukałem takiego tematu u nas jednak nie znalazłem. Idę za przykładem Voytaza który założył ten temat na FabiaClub.
A więc co dziś zrobiłeś dla swojej Fabii ?
Jeżeli chodzi o mnie to pochowałem kable ze wzmacniacza oraz odkurzyłem w całym aucie[/quote]
ja zdecydowanie zgrzeszyłem bo dałem poprowadzić żonie, skończyło się słuchaniem strasznych jęków przy zmianie biegów. moje biedne autko
-
wczoraj przeszła przegląd i w sumie nie dziwne że nie miał się czego doczepić bo wszystko praktycznie nowe :rotfl: <!-- s:rotfl: -->
-
Dziś mi się trochę zakurzyła, także przeszła porządną kąpiel
-
A moja fabićka dostała prezent od natury. Deszcz mi umył rzeczy nie chciane :super: <!-- s:super: -->
-
Wentylator doszedł <!-- s:P -->
-
Zaliczony przegląd techniczny z wynikiem bdb, największe zaskoczenie to amortyzatory przy przebiegu ponad 180 tys km, są w przedziale wartości 81 - 86% oraz złożony został wniosek o nowy dowód bo w starym zabrakło miejsca na pieczątki.
-
nowe końcówki drążków kierowniczych i ustawienie geometrii kół
-
- wymienione przewody hamulcowe
- katalizator powiedział pa pa
-
Rozrząd i końcowy tłumnik - wymiana
-
Wymieniony cały układ hamulcowy, kompletny wydech, katalizator śmietnik i samochód całkiem inaczej jedzie :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
Przeparkowałem <!-- s:P -->
Pozdrawiam
sid -
Dziś nie zrobiłem nic :hyhy: <!-- s:hyhy: -->
-
He mam nowy dowód rejestracyjny <!-- s:) --> .
-
Ile teraz kosztuje nowy dowód :?: <!-- s:?: --> pytam z ciekawosci. Bo kosztował 70 czy 80 zł i tablice trzeba było przynieść do naklejenia nowej nalepki. Teraz mój tata musi wymienić bo już też ma pełny.
-
Dokumenty potrzebne do wymiany dowodu:
- opłata 54.50
- karta pojzadu
- wniosek o wymianę dowodu
- badanie techniczne
- stary dowód rej.
- dowód osobisty
W stary dowód będzie wpisana adnotacja w razie kontroli, natomiast na nowy czas oczekiwania ok. 2 tyg.
-
Dziękuję Mirku :padam: <!-- s:padam: --> .
U was jest taniej jak u mnie , bo u mnie w 2011 r. dowód kosztował 70 zł (wymiana z powodu braku miejsca na pieczątki z przeglądu). -
[quote="TOMUŚ"]
U was jest taniej jak u mnie , bo u mnie w 2011 r. dowód kosztował 70 zł[/quote]Przenieś się do grodu kraka :luka: <!-- s:luka: -->