FCP na Youtubie
-
Szukałem na naszym forum jak i na youtubie filmiku promującą nasze forum jednak nie znalazłem. Jeżeli taki jest to temat proszę zamknąć jednak jeżeli nie to...
... Jestem w stanie zrobić taki filmik, przedstawiał by on nazwę/link naszego forum, prezentację (pokaz slajdów) ze zdjęciami naszych klubowych aut + podpis z nickiem właściciela auta, do tego można dodać jakieś informacje typu datę powstania klubu, po co został on stworzony itp.
Co o tym sądzicie ? -
im więcej informacji o nas tym chyba lepiej <!-- s:) -->
-
Jak dla mnie brzmi ciekawie i w końcu zmobilizuję się do sesji zdjęciowej Smerfetki <!-- s:) -->
-
Ja jestem ZA. "Reklama" napewno nie zaszkodzi, a pewnie zwiększy się ilość klubowiczów oraz korzystających z forum <!-- s;) -->
-
ciekawy pomysł, wart realizacji <!-- s:) -->
-
Ale poczekaj az moja skladka wplynie^^ tez chce byc ujety w filmiku^^ hehe <!-- s:) --> swietny pomysl ogolnie rzecz biorac
-
Jeżeli pomysł będzie zatwierdzony i będziecie w większości chcieli taki filmik to można ustalić co dokładnie miałoby się na nim znajdować, kto itp. Jakieś pomysły ?
-
Fajnie by bylo jak by bylo po kilkia aut z danej "serii" tzn dla przykladu, 3 kombi Fabia I, 3 sedany Fabia I, 3 Hatchbacki, 3 RS'ki, i to samo z F2 <!-- s:) -->
-
Bardzo fajny pomysł można by było również dać kilka urywków ze Zlotów, wiem że Wojtas miał jakiś filmik z I zlotu w 2004 r z Grudziądza może z tego coś udało by się wydobyć <!-- s;) -->
-
pomysł przedni, ale tak teraz sobie pomyślałem, czy nie można by jakiś profil dać na facebook'u. Co prawqda sam tam konta nie mam, ale wielu młodszych ode mnie swoje profile posiada. Pomysł o facebook'u jest zresztą obwarowany tym, że może taki profil już istnieje i wówczas nie ma potrzeby dublowania.
PS. O istniejącym profilu na facebook'u powiadomił mnie Prezes prawie osobiście.
-
Mi się pomysł z filmem jak najbardziej podoba:) Im głośniej o nas tym lepiej <!-- s:) -->
A profil na facebooku już mamy:)
-
Ciekawy pomysł ! Wiem że na najbliższym zlocie będę miał kamerę <!-- s:D -->
Pozdrawiam
sid -
Film to powinien być z każdego zlotu
U nas na ogół pojawia się przed kolejnym rok później (takie tempo montażystów), ale i tak jest FUN.
Jakby ktoś miał ochotę, Wartburgowy filmik z 2010:
http://vimeo.com/21801804<!-- m -->
-
O.o ktoś mnie z pomysłem wyprzedził ale cóż, miałem to tak samo napisać jak Wojol, ale jakby co, to jestem też za, a co do kombinacji, Wojol, pisz do mnie, może jak się da, to we dwójkę coś może poknocimy <!-- s:) -->
U mnie warunek musi być taki, by starczyło na wszystko mi czasu oczywiście, na "Hop-siup" się nie zrobi