Witam
-
Witam
Jak regulamin nakazuje (za późno go przeczytałem ) chciałbym się oficjalnie przywitać na forum <!-- s;) -->
Zostałem posiadaczem Fabii (1.9TDI, HB, 2003). Posiadam ją już prawie 1,5 miesiąca (przejechałem jakieś 3-4 tys km) i nie mam żadnych, większych zastrzeżeń
Pozdrawiam
Karol -
Witamy na [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
Witam na FCP :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Cześć i zapraszam na poznańskie spoty, które odbywają się co dwa tygodnie we wtorek o 18:00 na parkingu Tesco (ul. Serbska) przy myjni.
Właśnie wczoraj był spot. Mam nadzieję, że spotkamy się na następnym <!-- s;) --> -
Witaj na forum[b] Fabia Club Polska[/b] <!-- s;) -->
Pozdrawiam
sid -
Witaj <!-- s -->
-
Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->
-
Witaj :super: <!-- s:super: -->
-
Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .
-
Witamy serdecznie na forum [b]FCP[/b] <!-- s -->
-
witaj <!-- s:) -->
-
Co zrobić aby pozbyć się smutnego, szarego paska "nowy" na jakikolwiek inny? Rozumiem, że klubowicz to ktoś, kto zastosował się do: http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=7911<!-- m -->
A zatem czym trzeba zasłużyć aby otrzymać status "miłośnik FCP"? -
z tego co mi się wydaje miłośnik to ktoś kto miał fabię rozstał się z nią ale jest dalej naszym użytkownikiem ale niech się ktos bardziej kompetentny wypowie <!-- s:) -->
-
[quote="karster"]A zatem czym trzeba zasłużyć aby otrzymać status "miłośnik FCP"?[/quote]
wystarczy udzielać się na forum Pomagać innym i zabierać głos w problemach innych , a nagroda sama przyjdzie <!-- s:) --> w postaci MIŁOŚNIKA FCP
-
Witam. No panie Karol musisz pojawić się na Spocie koło TESCO w Poznaniu. Będzie wspólny temat-elektroniczny. Pozdrawiam.
-
Oj się wypiorę tylko muszę znaleźć trochę wolnego czasu no i się jakoś zmotywować. Bardzo silnie motywuje mnie wiedza i doświadczenie innych użytkowników. Mam kilka pomysłów, które chcę zrealizować i taka wiedza na pewno się przyda więc wkrótce zawitam.
PS. Żeby nie było, mam nr na CIN <!-- s:P -->