Witaj na forum Fabia Club Polska

Witam z Dolnego Śląska...

Topic created · 20 Posts · 3820 Views
  • Dobry wieczór

Od dłuższego czasu przeglądam i czytam forum choć nigdy o nic nie pytałem...to co znalazłem wystarczyło mi do tego aby zdecydować się na Fabiana...dziś zamówiłem w salonie nową Fabię kombi 1,2 TSI 105 KM...
    Muszę odczekać 3 miesiące na swój model i mam nadzieję, że warto czekać...
    Egzemplarz, który zamówiłem ma wszystko praktycznie oprócz climatronica, zdecydowałem się na manualną klimę bo w zupełności wystarczy...
    Mam nadzieję, że zbyt często nie będę musiał pytać o radę ale w razie czego wiem, że pytania skieruję do kompetentnych osób...
    Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że tutaj trafiłem 🙂 <!-- s:) -->

• Witamy 🆗 <!-- s🆗 -->

• Cześć 🙂 <!-- s:) -->

• Witaj:)
    Świetny wybór i to z salony:) nic tylko zazdroscic.!

• witaj 🙂 <!-- s:) -->

• Witamy na [b]FCP[/b] 😉 Oby ci sprawowała długo Fabka 🆗 <!-- s🆗 -->

• Dziękuję za miłe przyjęcie...to będzie pierwszy mój nowy samochód bo poprzednie dwa były używane...Fiat CC oraz VW Polo 4, który do dnia dzisiejszego spisuje się bez zastrzeżeń...
    Ponieważ biorę auto w leasing, dlatego zdecydowałem się na nowy z salonu bo w takim przypadku warunki leasingu najlepsze...
    Początkowo miał być Peugeot 308 ale coś zaufania do francuzów nie mam - może niesłusznie ale jednak..zwyciężyła niemiecka myśl technologiczna do tego same dobre opinie tutaj wyczytałem na temat TSI 😄 <!-- s:D -->

• Bo akurat ten silnik to jeden z lepszych wyborów jeśli chodzi o jazdę po mieście jak i trasę 🙂 Oby tylko sprawowała się bezawaryjnie 🙂 <!-- s:) -->

• Witaj na forum [b]FCP[/b] :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> .

• witaj na FCP 😉 nawet jeśli nie będziesz miał problemów czego życzę to pomagamy sobie w różnych sprawach nie związanych czasami z Fabką 😉 No i pogaduchy na SB czasami przebijają wszystko hehe. Gratuluje wyboru i szerokości :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• Trafiłem tutaj nie tylko z myślą, że będę czerpał rady ale także z myślą, że w wolnej chwili pogadamy o pierdołach...naturalnie, zawsze służę radą i spostrzeżeniami na temat Fabiana...ale to akurat to dopiero wówczas kiedy będę go miał... :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: --> [url=http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=8703&start=0]tu[/url] jest temat dot. silnika TSI

• Witam
    Tak, czytałem to od dechy do dechy i trochę mnie to niepokoi...z drugiej strony istnieje nadzieja, że modele produkowane obecnie są ulepszone i usterki zostały wyeliminowane...trochę obawiam się, że tak nie jest bo o problemach tego silnika dowiedziałem się niedawno kiedy podjęłem decyzję...
    Moje Polo z roku 2002 śmiga bez problemu ( 1, 2 47 kW )..praktycznie leję tylko paliwo, wymieniam olej i zużyte części..ma przejechane 185 tysięcy ale nic sobie z tego nie robi...nie chciałbym aby okazało się, że nowy Fabian będzie częstym gościem w serwisie ale na to wpływu nie mam... 😞 <!-- s:( -->

• Witaj na forum Fabia Club Polska 🆗 Swoją drogą odebrałem Fabię 17 listopada i nie narzekam na razie. Komfort jazdy jest super 🙂 <!-- s:) -->

• [quote="1zl_2010"]Witaj na forum Fabia Club Polska 🆗 Swoją drogą odebrałem Fabię 17 listopada i nie narzekam na razie. Komfort jazdy jest super 🙂 <!-- s:) -->[/quote]

Hej 🙂
    No, tylko ja zamówiłem auto z silnikiem na temat którego poświęcony był cały dzisiejszy TURBO KAMERA NA TVN Turbo :mur:

• mowa była o 1,4 TSI dzisiaj 🙂 tylko i wyłącznie więc nie martw się na zapas :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

• Witamy bardzo serdecznie na forum [b]FCP[/b] 🆗 i od razu przypominam że jest to temat do witania się 🙂 a do pogaduszek zapraszamy tutaj: http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?t=8255&postdays=0&postorder=asc&start=90<!-- m -->

Dziękuję :padam:

• Cześć 😉 <!-- s;) -->

Witaj na forum [b][i]Fabia Club Polska[/i][/b]

Pozdrawiam
    sid

• Witaj :super: <!-- s:super: -->

• Witaj :zdrowko: <!-- s:zdrowko: -->

Log in to reply