F1 by Jablonix
-
[b]Przeniesiony post[/b] [url=http://www.fcp.pl/forum/viewtopic.php?p=98019#98019/][b][color=#F00800]Fabia by Jablonix[/b][/color][/url]
-
fajne autko <!-- s:) --> Kiera wydaje mi się znajoma i zderzaczek hehe Czemu rezygnujesz z Chipa?
-
za dużo się naczytałem
-
Ktoś odradzał Chipa? Jakieś powody konkretne?
-
Srebrna F1 po lifcie bardzo ładna kolego, bezawaryjności i przyjemności z jazdy życzę <!-- s:) -->
-
Ładna fabka Fajne fotele <!-- s;) --> Bezawaryjności życzę
-
mam obawy że coś padnie i będzie koszt w końcu jest to wyciągnięcie zapasu mocy
-
Mmm! Fabianka pierwsza klasa, bardzo ładnie się prezentuje, poprostu klasa:)
To że tak powiem trochę dziwnych rzeczy się naczytałeś... Te silniczki są bardzo tolerancyjne. Można z nich wykręcić ze 200 kucyków i bez problemu dadzą radę. Oczywiście nie samym chipem Wystarczy jeździć z głową, a nie powinno być problemu <!-- s;) -->
-
Ciekawy pomysł na sesje, fajnie się prezentuje.
Jaki masz rozmiar i model felg i opon ?
-
Fele 16" skody opona 205x45 powiem że na dziurach średnio się jeździ a chciałem 17: <!-- s:) -->
-
[b]jablonix[/b] po programie nic nie pęka :super: <!-- s:super: -->
ładna skodzianka podoba mi się nalepka na drzwiach i zderzak konkret rzadko są montowane do kombi -
Bardzo ładna wersja Fabki, modernizacje widzę z powodzeniem zostały co niektóre zakończone, również emblemat na drzwiach mnie zaciekawił <!-- s:P -->
Powodzenia w dalszych realizacjach swoich celów -
Ciekawe rozwiązanie z choinką zapachową <!-- s;) -->
-
nie moge znaleźć żadnego zderzaka na tył do kombi <!-- s:( --> no i chciałbym ją trochę walnąć na glebe trochę drogie te zawiechy
-
[b]jablonix[/b], wywal listwe na tylnym zderzaku i zaglaskaj na gladko <!-- s:) -->
-
Witaj.
Ładne auto. Liczę, że będę miał okazję obejrzeć ją na żywo <!-- s;) --> -
na ja też mam nadzieje że SPOT-kamy się w PO
-
[b]jablonix[/b], czy Twoja Fabia stała dzisiaj na I p. parkingu Plazy? Jeśli tak, to przez 10 min nasze fabie stały na przeciwko siebie <!-- s;) -->
-
hhehehe dzisiaj byłem w plazie już na stalowych felgach <!-- s:D --> ja byłem około 15 ale potem była jeszcze żona tak po 17
-
[quote="jablonix"]hhehehe dzisiaj byłem w plazie już na stalowych felgach <!-- s:D --> ja byłem około 15 [/quote]
No to przypadkiem mogliśmy mieć spot Ja też byłem około 15-stej i to na 100-we była Twoja fabia Fajnie wygląda ze zderzakiem od RSa